Lego Technic alebo Speed Champions

30. okt 2023

Tie čo kupujete autá z lega pre chalanov tak, ktoré sú podľa vás lepšie, tie z Technicu alebo zo Speedu, brat chcel na Vianoce Z technicu ten ford GT a stále premýšľame či sa to oplatí vôbec alebo by sa nám viac oplatili tie speed autá, prípadne či už rovno kúpiť zberateľské autíčka, o náročnosť nejde on má 24 rokov, čiže mal by to iba na poličke vystavené tak ma zaujíma, ktoré by sa viac oplatilo

hradnapani
30. okt 2023

mojim vyhovuju viac tie Speedy, ale oni su deti. 24 rocnemu by som asi ten Technic, lebo pre deti je to dost narocne. Technic su aj vacsie tie auta v porovnani so speedmi.

autor
30. okt 2023

@hradnapani vďaka za tip a vyzerajú pekne, že keby si ich potom vystavil, žeby to neboli nejaké ozrudy, mal kedysi veľa lega ako malý chlapec ale až na pirátsku loď nič nenechal zložené a teraz by opäť niečo chcel, prípadne nie je to príliš jednoduché na skladanie aby to nemal hneď zložené

hradnapani
30. okt 2023

aj speedy aj technicy vyzeraju dobre. Tie technic su take dospelackejsie, oni maju aj nejake suciastky typu funkcna prevodovka, otocny volant a kolesa a tak, proste technic 🙂 Speedy su popri nich "obycajne auticka", ale inak tiez velmi pekne, len by som mu mozno z nich zobrala viac kusov, nech to lepsie vynikne a aj cenovo stoja o dost menej ako jeden technic.

martinka17
30. okt 2023

Máme tie speed, mne sa viacej páčia ako Technik, sú to krásne repliky. Práve pre to, aby boli na poličke ako model ich kupujem aj pre seba, nie len pre dieťa 🙂 Tento je môj obľúbený 🙂
https://www.lego.com/sk-sk/product/007-aston-ma...

autor
30. okt 2023

@martinka17 ten aj mne sa veľmi páči a rozmýšľam, že možno ten mu zoberiem a ešte nejaký až to nie je o jednom, len dúfam, že nebude sklamaný, že to je vekovo pre menšie deti 🙂