Ahojte, prosim o radu. Ktora mag stavebnica je naj, ze dobre drzi a dobre sa s nou robi? Nemam na mysli ten gulockovy typ, ale nieco ako connetix. Dakujem za tipy.
Najviac ma sklamalo Magna tiles. Najdrahšia značka a kvalitou žiaden rozdiel.
@simona20201309 dakujem, velmi si mi pomohla 🙂
@deedol som rada 😀
My mame Colormag z lerni.sk a podla mna je super, ale tie drahsie sme nemali, takze porpvnat neviem
@tamvtme
@simona20201309
dakujem.
baby, este otazka, syn ma 5,5r, chcela by som to na vianoce, oplati sa este? vyhra sa s tym aspon rok-dva? 🙂 viem, ze minuly rok v skolke sa mu to pacilo, tento rok v triede nemaju, tak by bolo fajn mat doma, len nech to aj vyuzije 🙂
@deedol nemám 5,5r takže odpovedať neviem, ale môj 2,5r dostal včera odrážadlo čo už poriadne ani nevyužije keďže ide zima a už z neho aj vyrastá (ideme kúpiť bike) ale teraz je to najobľúbenejšia hračka a podľa mňa na nej bude mesiac jazdiť do zbláznenia. neľutujem.... a ja som v 8r dostala bábiku po ktorej som tužila 2-3 roky (vtedy bola iná doba, vtedy neboli, mamka musela pre ňu do čiech) a vyhrala som sa s ňou pol roka. najlepšieho pol roka 🙂 doteraz si na to šťastie spomínam. takže moja rada - neváhaj 😉 prinajhoršom vieš predať.
@zuzanka.zuzu dakujem, tiez takto nejako uvazujem :D
@simona20201309
Prosím ťa tú lerni myslíš tú colormag? A dá sa kombinovať aj s tými connetix a Magna tiles keby niečo? Ďakujem 😊
@veronikanika12345 áno jasne dá sa. Píšem, že máme všetky tri a kombinujeme to.
@deedol určite sa s tým bude hrať ešte veeeelmi dlho. U nás sa s tým hráme aj my dospelí aj starí rodicia. Každý kto príde na návštevu. My sme ste dokupovali, lebo 110 nám bolo malo. Ale kúp zatiaľ 110ks a neskôr tiež môžte dokúpiť.
Tie od lerni colormag sú najlacnejšie. Sú veľmi pekne, krásne farby, jedine co by som im vytkla, tak niektoré diely sú nekvalitne opracovane a ak sa poriadne pozriem tak vidím tie kraje akoby slabo zabrusene. Absolútne to pri hre nijak nevadí.
Connetix- ten je super ze ma tie rôzne okná, inak žiaden rozdiel.
Magna tiles - úplne obyčajna stavebnica ako lerni, akurát asi najskaredsie diely lebo každý diel ma vnútri také ryhy s vygravirovanou značkou 🙄
Z magny máme dom, sú k nemu aj schody. 2ks. Taky nezmysel pri stavbe z 250ks 😀 stratia sa. Určite by som už Magna tiles nekupovala, len sme si mysleli ze to musí byť určite oveľa lepšia kvalita a silnejšie magnety. Balík prišiel keď sme boli na dovolenke, inak by sme to určite vrátili do 14dni.
@simona20201309 mate od lerni aj tie tubes na gulickovu drahu?
inak fakt diky za odpovede 🙂
@simona20201309 ďakujem 😊 prosím ťa a ktorá to je tá 110ks colormag? Mne našlo iba 60 a 100
@veronikanika12345 aha, pozerám ze oni majú 100ks balenie. Ak ti to nesúri, počkaj si na zľavu. Dávajú až 30%
funguje zlava COLORMAG - 30%
@veronikanika12345
@simona20201309 akurát je teraz zľava 30% tak vinde tá 100ks 65€ preto chcem objednať 😊 prosím ťa a keby si máš vybrať medzi tou connetix a colormag tak ideš do ktorej? Lebo že aj na tie connetix majú byť zľavy tak rozmýšľam ktorú.....ešte nemáme žiadnu chcem kúpiť prvýkrát pre syna 3 ročného. Ďakujem krásne
@veronikanika12345 keby bola v zľave connetix tak connetix
@simona20201309 ďakujem 😊 a od nich ktorú? Lebo tam je veľa druhov
Ktorá stranka zvykne mať zľavu na connectix? Nech to sledujem
@veronikanika12345 na akej stránke majú byť prosím zľavy na Connetix stavebnicu?
@deedol ahoj, prosim ta nevies ktory den alebo mesiac byva zlava na connetix stavebnicu? Nech to sledujem 😅 Dakujem
@mischel123 minuly rok to bol tusim oktober
neporadite mi prosim ,lerni stavebnica ma väcsie tie diely,myslim na uchop,alebo kalsicke male kocky,,dakujem
@deedol lerni, connetix ci Magna tiles je úplne to isté, akurát so 100e rozdielom. Takže kúp lerni.
My máme doma všetky tri značky a naozaj úplne to isté. Jedine connetix ma aj okienka.
Lerni mávajú často zľavu. Vieš kúpiť 110ks za 59e