Korčule na ľad pre 6-ročné dievča

rozinka11
13. sep 2023

Ahojte, viete mi niektorá poradit detské korčule na lad pre 6 ročné dievča? Co je dôležité pozerať atd. Vobec sa v tom nevyznám. Potrebujú to do skoly. Dakujem

slavkadi
13. sep 2023

@rozinka11 nám sa osvedčili klasické biele dievčenské krasokorcule, bývajú aj zateplené.

lulu0123
13. sep 2023

@rozinka11 Chodte do Decathlonu alebo ineho sportoveho obchodu a skusajte ktore jej budu sediet,inak nic specialne nepotrebujes.My zas mame take na styl kolieskovych,plastove.

rozinka11
autor
13. sep 2023

@lulu0123 super, a je to v nich ok? Lebo čítala som, ze naj su tie klasické šnurovacie. Mne sa klipsove páčia viac, lebo si neviem predstaviť ako by si ich sama snurovala.

patka06
13. sep 2023

Pozri značku Worker, majú kvalitné korčule za dobrú cenu
My sme s nimi boli spokojné, majú nastaviteľnú veľkosť, dobre sedia na nohe a dcére boli pohodlné, rada v nich korčuľovala.

@rozinka11

nwnw
13. sep 2023

@rozinka11 podla toho na co. Ci klasicke krasokorculiarske alebo bez zubkov. Skusat treba ci budu sediet.

lulu0123
13. sep 2023

@rozinka11 Mame nieco taketo,su uplne v pohode.Dcera si ich zapne aj sama a su jej pohodlne.Naucila sa v nich korculovat.A je to trojcislo,takze jej aj dlhsie vydrzia.

rozinka11
autor
13. sep 2023

@nwnw asi klasické, ja vlastne ani neviem, pýtajú to do skoly, vraj budu chodiť na lad korčuľovať 🤷🏻 akoze učiť sa korčuľovať, asi len take základy. Neviem ci su v tomto pripade zubkove dobre.

rozinka11
autor
13. sep 2023

@lulu0123 Super, dakujem pekne

nwnw
13. sep 2023

@rozinka11 ak nepouzivala pred tym kolieskove, tak zubky nevadia. Moji maju rastuce 2v1 na leto iba prehodime kolieska ana zimu cepele. Chranice decathlon ale treba poskusat (mame o cislo vacsie lebo na zapastia si to nevedel navliect)

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavaf
14. sep 2023

@rozinka11 Nám tréneri, kde dcéry chodili učiť sa korčuľovať, odporúčali klasické krasokorčuliarske, pretože sú lepšie na nohu a pohyb. Ja to už roky robím tak, že na bazári kúpim, potom po roku zase predám a kúpim väčšie.

slavomira236
14. sep 2023

@rozinka11 dcerka cerstvo 5rocns sa naucila za pol hodiny na plastovych bez zubkov..Lieta na nich ako drak
Potom na jar skusila kolieskove a nemala problem hned isla. Synovi ked isli v prvom na korculiarsky som dala viazacie korcule a mal problem si to sam poviazat. Bsetky deti mali plastove z triedy