Ahoj, rada by som s mužom zaviedla aspoň raz v týždni si spraviť taký večer že by sme hrali nejaké hry (nemyslím človeče a podobné, skôr niečo ako meno mesto, alebo ak sú aj iné zaujímavé doskové hry tak kľudne. ) Skúste mi poradiť. 🙂
Pozri si nejaké tipy na iHrysko.sk
Ale my zvykneme niektoré z Tipni si, Activity, Slovensko/Európa (ešte chcem kúpiť Svet), klasického žolíka, Hedbanz, Ženy vs Muži I a II, Party alias ženy vs muži,... A iné mi teraz nenapadá, musela by som ísť pozrieť, čo ešte doma máme 😂
No a samozrejme, úplne samostatná kategória je, keď chceš nejaké 18+ 😂
Na ihrysko.sk pouzi filter na hry pre 2. Neuvadzas, aky typ hier hladas, tak sa neda konkretne poradit.
@hildicapupu ďakujem ale to že chcem s mužom hrať hry neznamená že musia byť rovno 18+ 🙂
A aj muž má o také niečo záujem? Či je to len tvoja iniciatíva?
Ale aby som aj niečo poradila, tak scrabble je super hra.
Poznas svet, Mozgovna, Double, Timeline, rozne verzie V kocke, Desiatka, Logic a, samozrejme, klasika zolik a kocky (poker s kockami) 😀
Veľmi málo informácií. Ľudia budú vedieť lepšie poradiť, keď napíšeš viac - má muž nejaké skúsenosti s hrami? Koľko času ste ochotní venovať jednej hre? Ide ti vyslovene o kvízové hry, alebo privítaš aj niečo iné? Máte nejaké hobby, ku ktorému si tematicky vieš predstaviť hru? My najčastejšie z tých jednoduchších hrávame Terraforming Mars, čo je aj na dve hodiny, alebo Cascadia, čo je pre dvoch do pol hodiny, alebo rýchlovku Hive.
šach
Scrable ci ako sa to pise
No ked s muzom tak by som mozno pozrela uz aj take hry 18+ 😀