Elektronická kolobežka

15. okt 2023

Je podla vas dobra elektricka kolobezka? rada by som si ju kupila na cestu do prace kedže to mam pešo celkom ďaleko a trvá to, ale kazdy vravi ze to je nebezpečne a že sa to neoplati… na bicykli neviem moc dobre preto by som chcela tu kolobežku. Aká by bola najlepšia? Odporučite nejaku? Da sa s tym aj v zime chodit? Musela by som ist po ceste alebo sa moze aj po chodniku pokial by som neška velmi rychlo?

stellarstar
15. okt 2023

Keď na bycikli mpc nevieš budeš vedieť na kolobežke držať popri 20 - 30 km/h ?

panonia
15. okt 2023

No bicykel je oveľa bezpečnejší než kolobežka. Po cyklotrasy sa s nou dá, ale po chodniku, ceste kde su vymoly keď nevieš poriadne na bicykli určite nie. V zime a v daždi tiež nie. Rýchlosť si tam vieš nastaviť to by nebol problém. Skús najpr niekoho poprosiť kto ju ma a vyskúšaj ju. Ale radšej trenuj na tom bicykli, je stabilnejši a da sa na ňom ísť aj v zime a v daždi.

autor
15. okt 2023

@stellarstar tak myslim si že je to jednoduchšie na kolobežke, tam sa len stojí nie?

stellarstar
15. okt 2023

Áno ale musíš dávať sakra pozor lebo na nej jazdíš v podstate rýchlejšie ako na bycikli a na jeseň a v zime sa môžeš ľahko pošmyknúť áno môžeš aj na bycikli ale dopad nebude taký hrozný ako na kolobežke s kt jazdíš oveľa rýchlejšie a na bycikli aj rýchlejšie zareaguješ

autor
15. okt 2023

@stellarstar pravdepodobne by som moc rychlo nešla, šla by som rychlejšie ako pešo ale takych 30km za h nie

kacena4
15. okt 2023

elektricka kolobezka je nebezpecnejsia ako bicykel, ja by som radsej volila kolobezku s velkymi nafukovacimi kolesami a pekne krasne "makala" odrazanim sa

autor
15. okt 2023

pracu mam len nejake 2-3km od domu pešo to mam tak na pol hodinku, kolobežkou by to mohlo byt len tych 10-15min

stellarstar
15. okt 2023

Je to na tebe

laura164
15. okt 2023

Teraz na zimu si ju ani nekupuj, ráno zamrznes. Porozmýšľaj, ešte do jari máš čas 🙂

bimbambim
15. okt 2023

Mne muž kúpil kolobežku do práce a som spokojná s ňou .mám xiaomi v robote som za 12 minút na nej a domov aj skôr o dačo keďže idem trochu kopcom dole.autobus do doliny kde pracujem ide iba tri krát aj to v časoch mne nevyhovujúcich.len si je nesmiem zabudnúť nabiť.Peso to má tak na 40 minút autom keď ma odvezie muž tak 5 minút na kolobežke 12 minút .je síce cesta vyhrkana ale zájdem.ked neboli idem tiež na nej .keď bude sneh tak netuším ako budem ešte chodiť na kolobezke to si v zime netrúfnem.za mňa lepšie ako bycikel

hellionka
15. okt 2023

Ahoj, ja chodím na elektrickej kolobežke do práce už nejaké 3-4 roky. Sezónu mám však len cca od mája do možno takto ako je teraz. V zime, daždi určite nie. Kolobežka je iba tak nebezpečná ako nebezpečná na nej si Ty. Skôr nebezpeční sú ľudia ktorí sa nevedia na ceste/chodníku správať, pretože si myslia že sú tam vždy jediní. Mám Ninebot. A neoplatí sa kvôli čomu? Ročne ma nabíjanie stojí 8€.

lalenka33
15. okt 2023

Mám Xiaomi. Zo začiatku som sa bála lebo som nevodič, ale teraz by som ju nevymenila za nič. Šla som už aj v daždi. Ale napríklad teraz mi je už dosť zima na nej. Na takýto presun tých pár km je to super vec.

bimbina
15. okt 2023

Je to super , odporúčam 😊tiež som ju kúpila nedávno , a naplnila očakávania . Rada šoférujem , ale toto so šoférovanim sa porovnať nedá . Taký troska aj relax tá cesta .

luccija
15. okt 2023

Ja zase všade skôr na bicykli aj v zime dám si rukavice a idem.. kolobežku mame Xiaomi, ale malo ju používame.Mozes na chodníku jazdit, ale viac dôverujem bicyklu na kolobežke stačí vymol...aspoň máš motivácie naučiť sa bicyklovať aj sa zahrejes🙂keď úplne odmietala bicykel, tak si požičaj kolobežku na 1 den a otestuj

autor
16. okt 2023

@hellionka a chodiš po chodniku pomalsie alebo normalne na krajnici rychlo?

autor
16. okt 2023

@luccija rozmýšlala som aj nad bicyklom, mala som na ňom nepekný pád ale tak sa celkom bojim do premavky a podobne, kedže prácu mam v podstate cez cele mesto , žiadne cyklotrasy, vela prechodov

autor
17. okt 2023

@bimbina mozem sa spytat aku kolobezku mate?

modrykolibrik
17. okt 2023

Ahoj ja mam kolobezku kde sa da sediet ale je to ako citybike stala ma v akcii 330. Najrychlejsie ide 25k./h, nabija sa okolo 5 hodin. Dojazd na jedno nabitie zvladne 30km a ma kolesa vhodne na akykolvek povrch. Ja na nrj jazdim aj po trave. Hentaka kolobezka od xaomi by som nechcela. Mala som taku lebo citis kazdu jamu. Moja je lepsia. Jamy ani necitis

modrykolibrik
17. okt 2023

Toto je moja

autor
17. okt 2023

@modrykolibrik musi sa s tym po krajnici? a da sa na tom aj v zime?

panonia
17. okt 2023

Neviem odkiaľ si ale v mestach si môžeš požičať elektricku kolobežku a vyskúšať. Ale asi ta sklamem lebo na kolobežke ti hrozi viac úrazov ako na bicykli, zvlášť keď Ti to na ňom nejde. Skus si pozrieť video na youtube ako sa naučiť jazdiť na kolobežke, nie je to len tak, že postavis sa na kolobežku a ideš. Takže choď do najbližšieho mesta na cyklotrasu a uvidíš. A daj si helmu.

modrykolibrik
17. okt 2023

Nemusi. Ja na tom jazdym po cyklotrase ale aj na normalnej ceste. Je to na tebe kadial pojdes. Ja som s nou velmi spokojna

poppy22
17. okt 2023

posmyknut v zime sa da aj na bicykli...kolobezka je dobra vec, aj elegantnejsia, urcite sa oplati, ale tiez odporucam radsej si to vyskusat, ked mas problem aj s bicyklovanim...a bolo by vhodnejsie keby vsetci kolobezkari jazdili po ceste alebo cyklochodniku-lebo som zazila par neprijemnych stretov ako chodkyna s nimi a nebyt mna,tak pride k urazu /mojmu/...