Ahojte, syn by chcel pod stromček hru Crash Bandicoot. Máme doma Xbox360, ktorý veľmi nepoužívame. Neviete, či existuje Crash aj na túto konzolu, poprípade, či sa mám obzerať po nejakej novšej. Dcéra by chcela Just dance. Prosím, ak máte niekto skúsenosti alebo akékoľvek rady ohľadom toho, sem s nimi.
P. S. Nie sme hráči, nemám záujem do toho investovať majland, keďže času doma veľa nie je.
@papulienka48 no praveze v sluzbach google som ziadneho crasha na 360 nenasla. Naslo mi xbox one a ine konzoly, nakolko sa v tom neorientujem, neviem, ci su kompatibilne. Ale dakujem za "užitočnú odpoved", hned mam krajsi den.
@papulienka48 a tiez moja otazka bola aj na samotne konzoly, ci mam hladat nieco ine, kedze xbox 360 je uz sice starina, ale zas my hranim netravime vela casu. Takze ak vies poradit, nech sa paci, rada si precitam relevantne skusenosti.
P. S. Googlit viem a aj to vyuzivam predtym, ako sem napisem 😉
my koli Crash Bandicoot drzime doma konzolu playstation 4. Len koli tento hre. Vsetko ostatne mame na 5.ku ale ten Crash to je nocna mora.
@kittykat22 crash funguje aj na 5ke PS 🙂
@lindusss2016 Ahoj, cez bazár kúpiš túto hru určenú na XBOX 360 na CD za cca 25 eur. A na Just dance, tam treba aj Kinect senzor, ten asi máš, či?
@lindusss2016 tak ako píše @majlo23, tiež som hľadala a jedine na Bazoši🫤my máme Nintendo Oled, je to pre nás vyhovujúca konzola, keďže je zároveň aj prenosná, netreba kopec CD, hry sú také malé kartičky a dajú sa aj stiahnuť do konzoly, pri nedostatku pamäte si stačí dokúpiť SD kartu, dá sa na nej hrať aj Just Dance, na čo netreba kinect senzor
Tak uz som dostala ponuku na PS4 aj s tromi Crashmi 😁. Dokupujeme kameru a Just dance, vraj to tak bude fungovat.
Existuje. Len nie je z tých najlacnejších 😀 Stačí využiť služby google 🙂