Aké aktivity na záhrade?

25. júl 2023

Ahojte. Premyslam detom aj nam zatraktivnit zahradu/dom. Mame stojaty bazen, hojdacky, futbalove branky. Idem kupit outdoorovy pingpongovy stol, ale rozmyslam co by sa este dalo vymysliet, ze by ich a aj nas to mohlo bavit. Uz maju 9 a 12, takze smyklavky netreba a trampolinu radsej nie. Co mate vy co by ste este odporucili?

zmrzlinka2021
25. júl 2023

Mozno by bolo dobre, aby nesedeli len na zahrade ale fungovali aj v partiach rovesnikov

alazala
25. júl 2023

Ohnisko ☺️

melanta
25. júl 2023

Myslím, že doma toho máte dosť. Ešte k tomu pridať aktivity ako sú výlety a hlavne aktivity s inými deťmi.

autor
25. júl 2023

@zmrzlinka2021 mozno by bolo dobre odpustit si trapny komentar 😁

blondiee83
25. júl 2023

Basketbalovy kos?

autor
25. júl 2023

@alazala mame, objednala som akurat minuly tyzden 😊

autor
25. júl 2023

@blondiee83 👍 vies ze som nad tym rozmyslala? Ale neviem si predstavit kam ho dat. Ci by neznicil stenu domu. Mlady je superakcny, a my mame radi vsetci sport

zmrzlinka2021
25. júl 2023

Ako trapny v com? ABy boli s rovesnikmi? Aby sa s nimi hrali, mali aktivity? Proste detom je smutno aj ked im spravis disneyland... potrebuju vztahy

0silvia0
25. júl 2023

Sipky, nejake bezpecne.

bloger
25. júl 2023

Stan možno urobiť si stanovačku

anjelicek26
25. júl 2023

Mame trampolinu, basketbalovy kos, ohnovu misu na opekanie, hojdacky a zahradny domcek, branky... lopty, lietajuce taniere, bagminton...ine asi ani nic... ano ako pise pan vyssie, obcas postavaju stan...

autor
25. júl 2023

@zmrzlinka2021 ja neviem, ale ocitla si sa v diskusii “Neviem ako by mohli moje deti travit cas”, alebo poradte zahradne aktivity pre deti a dospelych?

autor
25. júl 2023

@0silvia0 vyborny napad! Dakujem. To ich velmi bavi. Akurat budem musiet najst nieco aby sa neprepichli 🫣
@bloger super napad.
@anjelicek26 dakujem a ten basketbalovy kos mate kde prosim ta? Na dome?

bloger
25. júl 2023

Dakujem

anjelicek26
25. júl 2023

Mame "volne stojaci" takze si ho vedia posunut kde potrebuju a zasa odroluju prec... hravaju bud na terase alebo pred domom normalne... v tom stojane je voda, tak sa neprekoti... neviem narychlo najst ktory model, ale takyto https://www.amazon.de/Yaheetech-Basketballkorb-...

autor
25. júl 2023

@anjelicek26 dakujem pekne. Aj vysku ma nastavitelnu co je super

h2
25. júl 2023

My máme bazén, domček na strome, pod ním takú mini lanovú dráhu, futbalové bránky, pingpongový stôl a veľkú vydláždenú plochu, kde parkujeme, ale keď dáme autá von, dá sa na tom korčuľovať na kolieskových korčuliach a hrať inline hokej. Bolo tu spomenuté, že deti by nemali byť len na dvore, ale aj s kamarátmi, tak k tomu len toľko, že práve kvôli týmto veciam k nám tí kamaráti chodievajú, najviac frčí pingpong a hokej. No a teraz v lete bazén, samozrejme.
Vnútri v dome máme ešte biliardový stôl a air hokej. Môj syn zase chodí ku kamošom, čo majú napríklad trampolínu, alebo basketbalový kôš. Čiže nie je to tak, že každý sa hrá sám na svojom dvore, ale práveže ich to spája, veľa sa navštevujú.

autor
25. júl 2023

@h2 mate to perfektne vymyslene. A presne, ani sa mi to rozpisovat nechcelo, lebo niektore zeny tu maju nutkave potreby riesit co netreba. Presne tak je to u nas. Chlapci chodia potom k susedom hrat hry, a ked maju co, chodia raz tam raz tam. Jedni maju tranpolinu, dalsi bazen, u nas hraju futbal. A je to super vidiet ich ako ich to bavi. Ovela lepsie ako vnutri s hrami alebo na mobile ci telke. A nakoniec.. aj my dospeli to vyuzijeme, napr. na ten pingpongovy stol sa neviem dockat, stale premyslam preco som to uz davno nezrealizovala 😊. Tiez mame obrovsku terasu tak tam sa korculuje a hra tenis 😁. Teraz to zasekame tym stolom, ale snad nieco este vymyslime, ze kam ho dat. Este ma bavi aj ten stolny futbal. Na dovolenke sme na tom so synom ficali 😁. Ale to uz len dovnutra a zatial fakt neviem kam by sme ho dali

h2
25. júl 2023

A ten pingpongový stôl nebudete mať skladací? My keď dohráme, tak dáme dole sieťku, oddelíme od seba obe polovice stola, sklopíme nohy a oprieme ho na stojato k stene pod prístrešok, kde ničomu nezavadzia.

autor
25. júl 2023

@h2 ale ano skladaci, aj som objednala taky obal na to. Snad mu niekde najdem miesto. Mozem ho odniest do zahradneho domceka, ale to je trocha daleko, mozno skonci za domom pod kuskom strechy ked sa nebude pouzivat. Ked uz sa o tom bavime, aky mate stol?

h2
25. júl 2023

😄 Náš má snáď 30 rokov, alebo aj viac, kúpil si ho muž, ešte ako mladý za jednu z prvých výplat. Ale slúži stále.

h2
25. júl 2023

Fotka je z netu, náš je zložený, ale máme presne takýto:

autor
25. júl 2023

@h2 wau. Tak to vam vydrzal perfektne. Priam prehistoricky kusok 😁. Ale co viac potrebujes. Len doska aby bola rovna 😁

minesasubu
25. júl 2023

My sme u znamych hrali kriket a velku drevenu jengu bolo to super
https://www.sportino.sk/mega-hry-na-von-p164.htm
odporucili stranku na hry na von vo velkom skus pozriet 🙂

daniela2202
25. júl 2023

@alazala áno, áno... nech to všetko zapália 😂😂😂

ouwecka
28. júl 2023

My mame horolezecku stenu to je super,inak ususeda je len trampolina a vela m² plochy a su tam vsetky deti z ulice😂

scila
28. júl 2023

@autor u nás sú obľúbené hojdacie siete, aj keď neviem či sa hojdanie v nich považuje za aktivitu 😁

rogerka
28. júl 2023

@autor skúste pozrieť spikeball

lucy_ms
28. júl 2023

Natiahnite sieť na volejbal, bedminton. Prípadne som videla z lán spravené na piškvorky, alebo mi napadli ešte kolky

anika2007
28. júl 2023

basketbalovy kos