Aká veľká trampolína je vodná pre dve deti?

sona272
23. aug 2023

Ahojte , aký rozmer máte prosim trampolínu pre 2 deti ? Ďakujem.

wade
23. aug 2023

mame hranatu 2,2m x 3m - len na trampoline by stale malo byt iba jedno dieta - len, samozrejme im to nevysvetlis.. zatial sme bez zraneni, ale 2-3 tam byvaju casto

hedviga2
23. aug 2023

@wade trampoliny lekári neodporučaju

barb06
23. aug 2023

my máme 4m

timilv
23. aug 2023

@sona272 my máme 4m. Ja som sa veľmi dlho bránila trampolíne... Ale keď sa deti naučia v nej správať a nepovolí sa hneď od začiatku, tak sa určite minimalizujú úrazy. U nás v nej viac ako 3 deti ešte neboli aj to ich stále sledujeme čo tam robia 😅

hedviga2
23. aug 2023

@timilv áno podľa lekárov ide aj o úrazy, ale najnovšie sú nejaké štúdie, ktoré poukazujú na horší vývin kľbov a chrbtice do dospelosti s problémami. Nakoľko na trampolíne skáču deti vo vývoji a raste

veve77
24. aug 2023

@sona272 žiadnu. Najviac úrazov je pri dvoch a viac skakajucich deťoch súčasne. Známa je sestrička na traumatologii.

zaba21
24. aug 2023

Môj syn si na trampolíne vybil zuby.... neznášam trampolíny

fiafia
24. aug 2023

@sona272 mame 4m ale nemáme ju postavenú z bezpečnostných dôvodov 😃 a keď už trampolínu určite s vnútornou sieťou

timilv
24. aug 2023

@hedviga2 presne 🙂 naša dcéra našťastie trampolínu 90% času využíva ako vonkajší bunker 😂 nanosí si tam hračky a hrá sa v nej... Prípadne v nej večer ležíme a pozeráme hviezdy 🙂 sem tam si aj zaskáče, najmä prvé dni ju to bavilo, ale už jej to nie je také vzácne a ani na ihriskách ich tak nevyhľadáva