Ahojte, zvažujem kúpu tejto podložky, kupovali ste niektorá aj inak ako cez internet? Respektíve v draciku, pompo... Lebo nevidím ju tam cez net že by ju mali. Máte prípadne aj recenzie ? Malý bude mať 3 mesiace , zháňam niečo kde si precviči polohu na brušku , zabavil by ho možno ten klavírik a zároveň by sa zabavil na chrbatiku
Presne menej je viac, aj tak začnú frčat hracky- nehracky... čierny ovládač od telky, káble z nabíjaciek, prázdna plastová fľaša, varechy atd... za mňa ak chceš niečo ozaj zaujímavé, sú šušťave hracky, mali sme takú celú knižku z pepco a presne v 3m sa môj vyhral práve s týmto a ešte taka lopta dierkami ako sitko z dm ball, a žiadne klavire na nohy
My sme mali sice inu, ale podobny styl, namiesto klavira bola taka hracia “doska”do ktorej sa tiez dalo kopat a u nas to malo velky uspech, velmi vela a dlho sa hraval na podlozke a pacilo sa mu to. Kupovali sme za par eur cez bazar a nasledne som este predala Tiez som si povodne myslela svoje o roznych hracich dekach, ze je to blbost, ale tato bola ozaj super. A navyse sa dalo vsetko odopnut, takze sme to este potom nosili na prechadzky ako letnu deku do parku.
Za mňa je to úplná blbosť... Stačí normálna podložka
@lorrainet ahoj, my tiez frcime na podlozke, ale na klasickej s prekrizenymi ramenami.je kruhova a babo sa uz na nej pretaca.tato co si pridala ty, je uzka a babo tam nema vela moznosti pohybu. Podla mna klasika je lepsia a mozes tam obmienat hracky, u nas letela dlho ta dierovana gula, trojuholnik, plastova retaz.postupne zvieratka z kombinovanych materialov - sustave usi, hrkalky v nohe, zrkadielka atd., babo sa tam prebavi aj na brusku a este velky uspech mali sustave nasivky na podlozke, babo postupne zacalo na ne reagovat a potom na brusku sa s nimi vela prehralo, zulo ich atd
@lorrainet my sme mali aj tu vyššie uvedenú v komentároch a aj túto s klavírom. Jednému dieťaťu sa viac páčila jedna, druhému druhá, dosť sa s tým vyhrali, lebo ten klavir (aspoň na našej) sa dal polohovať,tak si potom už aj sadli k tomu. Hrazdicka sa tým pádom odmontovala. My ju ešte máme, ak chcete, napíšte mi spravu.
My sme mali presne tú čo si pridala..keď bolo na chrbatiku búchala do hračiek, tá panda bola jej prvá hračka ktorú chytila do ruky a hrala sa s nou a hra sa s nou dodnes (9m)…klavír sme jej takto nedávali len keď bola na brušku som ten klavír nahla viac ku nej a hrala som jej na tom a to sa jej páčilo a keď už vedela sama na to búchať púšťala si pesničky teraz ma len tie hračky z tej hrazdičky a klavír bez tej konštrukcie a stále sa s tým hra…tu podložku pod tým sme nevyužili tá je zbytočne keď bola na tej veľkej penovej
Kup obycajnu drevenu hrazdu a na zem skladaciu podlozku.tieto kikiriki podlozky co vyhravaju a blikaju su len marketingovy tah..
Ja ti odporúčam kúpiť keď tak čierno biele červené leporelo to na brušku sa ti zabaví desiatky minút
@lorrainet kazdy podla svojho gusta. Za mna tieto plastove, zvukove (pripadne aj svetielkujuce) hracky su kontraproduktivne. Zvuk to ma zvycajne otrasny, plasty su tvrde. Uprednostnujem latkove s minimom plastu a v kontrastnych farbach. Toto farebne cudo je pre deti len v roznych odtienoch sedej. Nic tam poriadne nevidia. A v case ked sa na tom klaviriku aj zabavi uz tu deku pomaly potrebovat nebude.