Ahojte, krstná dcéra ma čochvíľu 5 rokov.... keď som sa jej pýtala čo sa jej páči tak Frozen ..chcela šaty, kúpila som jej ich ..ale ešte jej chcem niečo dokúpiť a videla som v hračkárstve takú Elza bábiku z plyšu a možno aj nejaké zvuky vydáva (nepmätám si) .... ale otazka znie...bude toto baviť 5 ročnú? ......
Nevien čo by som jej mohla kúpiť, má rada barbiny a tých má tiež už asi 10......
Alebo čo baví vaše 5 ročné dievčatká? Myslím typ hračiek že či už sa hrajú aj s nejakou výrobňou, že si vyrobí mydlo, náramok..alebo niečo také ....
Keď sa opýtam jej sestry tak odpoveď je nič...a peniaze nechcem dávať, to sa mi nehodí dať 5 ročnej peniaze
Buduci týždeň pôjdem do hračkárne niečo pozrieť ale budem vďačna za nápady 😊
Vlastná výroba šperkov ( korálky)
Puzzle
Sú aj pekne náučné hry , pracovné zošity pre deti.
Moja 4 ročná miluje plyšáky, tiež som kúpila aj Elzu a Annu, ale podľa mňa škoda peňazí.
Kukni si radšej napr. v Dráčiku "kreatívne hračky" a dačo vyber. Kreslenie, tvorenie, nalepovačky...
Moju už 6 ročnú baví pero s knihami od Albi len to pero je aledrahšie okolo 50€ samotné knihy už potom nie
@tehotna40
@kikuska872
@joesvk
@ada85
Ďakujem pekne, tak pôjdem kreatívnym smerom, a bude sa aj tešiť z toho že si niečo vyrobí 😚....... lebo keď nad tym rozmyslam tak plysakov ma tiez uz plnu izbu 🥲
To pero má ...ale dobry napad kupit knizku ktoru nema ...uplne som na tuto moznost zabudla ....
Dakujem za rady ......lebo kupit detom darcek je fakt tazke niekedy 😅
Moju 5 ročnú baví všetko kreatívne, co môže kresliť, strihať, lepiť. Plysaky už nie. Ale dosť sa hrá s takými babikami na štýl Barbie, ale nie su to barbiny, ale tie rozprávkové postavičky ako Elza, Anna, Ariel, Bella, hra si s nimi také divadielka. Čiže kľudne Elza bábiku môžeš kúpiť, no nie plysovu, ale takú barbie-novu. 😉
Aha, teraz čítam, že už má tá malá 10 barbin.. 🤦♀️ Tak asi radšej niečo kreatívne kúp..
@zuzka102 to mi nenapadlo, píšem na zoznam taka elza barbie by bolo fajn 😊 ďakujem
@zuzka102 áno ale má obycajne barbiny.....ale take rozpravkove nema ani jednu..... cize aj tak super napad... 😉
A co tak puzzle ? Určite budú mať aj frozen (mam 5r chlapca a u nás puzzle idú denno denne)