chcela by som vediet skusenosti so zadnymi cyklosedackami pre deti...na trhu existuju lacnejsie, drahsie s polohovatelnym chrbatikom....sme len vikendovi cyklisti Zilina a okolie, max na pol dna na vylet.....Je jedno ktoru kupim, ci investovat do drahsej? V com je rozdiel? Zalezi na znacke? Polohovatelny chrbat je zbytocny? pripadne dalsie postrehy.....pripadne link na uz existujucu diskusiu (nemam cas hrabat sa tu v tom)....vopred dakujem za ochotu 🙂
ja mám sedačku ešte od brata, neter má už 20 rokov, tak teda je cca 15 ročná, obyčajná, bez polohovania, bez výstelky, a to jazdíme každý deň malé trasy / obchod, návštevy/ a tak 2x do týždňa dlhšie výlety a je úplne v pohode, na oko už vidno že je staršia ale je funkčná, preto sa netráp akú vyberieš, to je len biznis pre obchdníkov
My sme kupovali Polisport polohovatelnú, v samotnom obchode , kde sme kupovali bicykle, nám odporučili, že ju máme skúsiť pozrieť na bazaroch, lebo väčšinou sú v dobrom stave a samozrejme lacnejšie. Našli sme za 50€ a je naozaj ako nová. Určite ju odporúčam, tie lacnejšie majú také tenké labilné plasty a dieťa sa tam moc kníše.