Vyuzili ste to? Je to lepsie ako kocar? Velmi sa mi paci voziky wonderfold, len stoji 900 eur, no keby to mame fakt vyuzit, tak do toho asi investujem. Na vylety, do zoo, do obchodov...Mam dve deti 4 a 1 rok.
@kavasmliekom chcela som kupit, nakoniec som to nechala tak . Hoci do zoo by mi to bodlo - napríklad v zlinskej zoo , kde sme najčastejšie a mám milion haraburd a sme tqm skoro cely deň . Do obchodu ale vôbec .
@kavasmliekom no hocikam na obchodu, akoze kde? A presne pre toto nas tym uvazujem, nech nemusim vlacit milion veci a dve deti v dvoch kocaroch.
Do obchodu si to neviem predstavit... Zoo, plaz hej. Ale obchod??
Preco dva kociky, ved to druhe uz ma 4 roky...
@veronikaszabova no a ten vagon ma nosnost 80 kg, takze aj 4 rocna v pohode tam moze byt
@veronikaszabova a tiez nerozumiem co je nepredstavitelne ist s tym do obchodu.Mam na mysli Ikeu alebo nakupne centrum
Deti treba učiť aby pekne chodili a nie vyvážali sa...pohyb je základ...ale rob si čo chceš...ešte nikdy som nevidela žiadnu matku s vozíkom v nákupnom centre...a v ZOO tie vozíky sú k dispozícii...a aj to si myslím, že je zbytočné, keďže čo z toho to dieťa má? absolutne nič...len zlenivie...
@earlgrey 😀 este nejaka nevyziadana rada pre mna?
u nas to nie je moc bezne, v usa to ma kazdy.
a je to extremne pohodlne, vsetko tam napcham a hotovo 😂
ale je pravda ze na slovensku to moc nevyuzivam.
@earlgrey dieta zlenivie? tak ja neviem my sme dnes boli 4h vonku a teda moje dieta nevie prejst tolko. za 4h sme nachodili 15km. z velkej casti isla na kolobezke ale museli sme sa vratit aj domov a to uz nevladala kolobezka/chodza. nevidim na vozeni aj starsich deti nic nenormalne
@rk123 a aky mas vozik? Ja sa stale rozhodujem, neviem ktory
evenflo pivot xplore, ale neviem ci ho predavaju na sk.
na sk sa mi pacil veer napriklad ale ten je o dost vyssi ako tento co mam
Mali sme, stále máme. V time veľmi nevyužívame, ale v jar, leto, jeseň a frčí stále, aj keď už sú deti veľké. Ale teda nie taký drahý, ale Fuxtec. A gej, chodili sme s ním aj na nákupy, aj do našich malých potravín pri byte kedysi. 🤷🏼♀️
Pozri si Fuxtec maju rôzne varianty. Nosíme ho na dovolenku sebou na výlety
@milka1988 ten pozeram, ktory mate? Pacia sa mi tie vyvysene stolicky na tom najdrajsom, ale neni to zbytocne?
Ja mám 3 ročnú a plánujem budúci rok kúpu, my naozaj veľa chodíme denne aj 10km a to ona neprejde (kočík jej už začína byť malý tak chceme prejsť na vozík).
@earlgrey jak ze co z toho to dieta ma? Dieta sa ma rovnat vykonu dospeleho? Nepotrebuje si na vylete oddychnut, lahnut?
Áno je to zbytočne. My máme tento a úplne pre dve deti postačuje, plus plášť proti dažďu,
https://www.fuxtec.cz/kategorie-produktu/sklada...
Rodičia tie vozíky berú na dlhé prechádzky, na výlety, dovolenky, v takej Kanade je to bežné na ulici,
Alebo aj na koncerty a deti v tom vedia spať
Kde s tým chceš ísť do obchodu? 😃 Už v každej zoo majú vozíky, na výlet idem tak, aby som ich nemusela ťahať, vlacit po rukach. Na dovolenku by som zobrala kočík pre to rocne.