Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
aj ja by som sa aj tentokrát zapojila
ja by som tiez rada... hoci neviem ako budem stihat pri dvoch malych prckoch 🙂 ale snad by som skusila...
Ešte som zabudla, napíšte mi aj termín do kedy by ste vedeli urobiť jednotlivé balíčky. Ďakujem
Ahojte kočky, radi sa pridáme, urobili by sme žabku - odfotím a pridám foto
ahojte rada sa pridam, ale este neviem co, zajtra pohladam inspiraciu a ozvem sa.
ahojte, dakujem za pozvanku 😉
nasli by ste si nieco z mojho blogu?
ahojte, tak sa pridavam teda aj ja. urobila by som nieco taketo
moja žabka:
@blumka toto je velmi pekne, paci sa mi to.
skusim porozmyslat cez vikend napisem co by som vyrobila. Minule som robila tie kocky, teraz skusim nieco ine.
caute kocky tak aj ja sa pridavam, ja Vam urobim vcielku na kartickach, jej casti tela, budu to take karticky na kazdej zvlast bude farebne vyznacena ina cast tela vcielky a bude aj nazov.
ďakujem Vám všetkým, teší ma Váš záujem. K dnešnému dátumu sme 10. Ešte niektoré rozmýšľajú. Páčia sa mi Vaše námety.
Ahojte, ja by som sa pridala, spravila by som MAGNETICKU HRU - "Najdi cestu". Musim len skusit vyrobit jednu verziu, ci ta moja predstava bude aj real fungovat 🙂 kedy je uzavierka tem? Lucia
Ahojte, mozem sa este pridat?
co su vrecuskove aktivity? 🙂