Vyberám učiacu vežu

natalia_r
27. sep 2022

Ahojte, poradíte mi vybrat učiaci vežu? Mám vyhliadnutu Petinka, je size drahsia, ale pokial ma byt naozaj dobra a bezpecna, investujem do kvality. Rada by som vsak pocula nazory, hlavne tie ktore mate odskusane aj ine znacky, alebo poradit co si mam vsimat pri vybere.
Dakujem!

44janica44
27. sep 2022

@natalia_r máme petinku a je super, máme tu pre najmenšie deti, kvalitná, pevná, výškovo nastaviteľná čiže inú už kupovať nemusíme a na activity Board máme guličkovu dráhu, ozubené kolieska a keď bude dcéra väčšia vymeníme ich za tabuľu. Je drahšia to áno ale ozaj kvalitná nie len stolček s ohradkou okolo. Ale ja to mám so všetkým tak radšej kúpim jednu poriadnu vec ako milión blbosti. Doma ma nezasypavaju hračky lebo na sviatok poviem že sa poskladame na niečo ozaj kvalitné a poriadne tak neskladujem hory lacných čínskych plastov. a teda rátam s tým že keď už dosluzi ju ešte za nejakú rozumnú symbolickú sumu predám.

lamonita
27. sep 2022

Kukni si priečky v krúžku. Sú zvislo. Podla mňa je to lepšie ako keby boli vodorovne. Vtedy tam dieťa môže vyložiť nohu a bude to pre neho ďalší schod a môže vypadnúť.

elizabet173
27. sep 2022

@lamonita presne toto som išla napísať, známa ju mala chvíľu, kým mladý pán vyliezol po nej na linku...takže fajn, ale nesmieš sa od dieťaťa pohnúť, ak sú tyče dané vodorovne.

tinkavvv
27. sep 2022

@elizabet173
@lamonita ale ved petinka nema vodorovne tyce. Ci o ktorej vezi pisete?

majlo1234
27. sep 2022

Tu sa pripnem, popripade ak by mi vedel niekto poradit co najspratnejsiu vezu, mame uzku kuchynu, a ta od petinka sa mi zda velmi robustna

elizabet173
27. sep 2022

@tinkavvv sorry, tú som si nepozrela

44janica44
27. sep 2022

@majlo1234 aj mne sa zdala robustná na foto ale nie je tiež mám menšiu kuchyňu.

mariejenka
27. sep 2022

Kupila som "obyčajnú" z bazosu,vyrobil pan Attila 🙂
Dve deti mi na nej robili nervy, oj co to pisem, pomáhali v kuchyni.😂😂 Samozrejme ze ani sekunda od dieťaťa ked je vo veži,take male mimi 9-10 mesačne sa vie skľagať dolu po schodíkoch,a väčšie sa môžu vybrať na obhliadku horných skriniek linkovych.
Inak super pomocník, dlho bola pri staršom synov v kupel, lebo ked stal na stupienku a isiel dolu vždy si udrel bradu,az mu cvakli zuby,o umývadlo 😁

lamonita
27. sep 2022

@tinkavvv autorka chcela radu a skusenot. Dala som takú, akú mám. Petinka nepetinka🤷‍♀️😉✌️😊

tinkavvv
27. sep 2022

@lamonita prepac. Mne sa predtym tvoj komentar zobrazil bez tej fotky, ktoru si pridala. Preto som nerozumela. Este som si isla googlit obrazky petinky, ze ake tycky myslis 🙂)