Ahojte, zobrali by ste svoje 5-mesacne babo na vodny bicykel-tak, ze by ho nejaky dospely drzal na rukach? Ja som to zvazovala, ale ked som to povedala manzelovi, bol ihned proti. Tak som zvedava na nazory inych. Dakujem 🙂
Nie, nevzala.
tiez nie
určite nie...ani na čln ani na nafukovačku...a ani by ma to nenapadlo
Určite nie. Brali sme až väčšie deti (okolo 2-3 r), ale každé malo vestu pre prípad, že by sa niečo stalo. A boli sme iba blízko brehu.
Manžel má viac rozumu ako ty. Podľa správnosti by ti nemali ani dovoliť nastúpiť s tak malým dietatom
Dakujem za nazory 🙂 Totiz, ja som niekedy az moc opatrna, a potom mam problem posudit, ze co je len moja prehnana opatrnost a co je zdravy rozum :D Snazim sa byt viac nad vecou, ale vidim, ze zrovna tu je, zda sa, lepsie volit tu opatrnejsiu verziu. Pekny den 🙂
Nie, nevzala
jestli se na to cítíš,klidně si ho na ten vodní bycikel vezmi. je to přece tvoje dítě a ty jako rodič s ním můžeš dělat cokoliv a vzít ho kamkoliv, vždyt přece jako jeho matka víš pouze jen ty, co je pro něj dobré a prospěšné.aspon tady na konovi se to tak občas většinou píše a tvrdí. tvoje dítě, tvoje rozhodnutí, tvoje právo .......nezapoměn ale,že to budeš taky jen a jen ty, kdo si ponese případné následky, kdyby se něco stalo. pouze ty!!!
To by ma ani nenapadlo spraviť. Aj väčšie len s vestou, pre také malé ani nevyrábajú.
@januska12323 že? Absolútne by mi to nenapadlo. A tu to napadne matku, ktorá je prehnane opatrná!?
Aspoň jeden má rozum u vás no . Ty ako matka že ťa to napadlo sa čudujem . Nebrala by som vôbec ani keby malo 2 roky 🙈
Jezis, si predstav, ze by sa to prevratilo. V živote by ma to nenapadlo, aj tak z toho nic nema