Vodný bicykel s 5-mesačným bábom

17. júl 2024

Ahojte, zobrali by ste svoje 5-mesacne babo na vodny bicykel-tak, ze by ho nejaky dospely drzal na rukach? Ja som to zvazovala, ale ked som to povedala manzelovi, bol ihned proti. Tak som zvedava na nazory inych. Dakujem 🙂

katka533
17. júl 2024

Jezis, si predstav, ze by sa to prevratilo. V živote by ma to nenapadlo, aj tak z toho nic nema

beata_k
17. júl 2024

Nie, nevzala.

monnci2226
17. júl 2024

tiez nie

irusa
17. júl 2024

určite nie...ani na čln ani na nafukovačku...a ani by ma to nenapadlo

belllinka
17. júl 2024

@katka533 ten bicykel len tak lahko neprevrátis.
Autorka, preco más potrebu ho tam brať? Nebudeš mať z toho nič ty, ani dieťa

veronikacernickova
17. júl 2024

Určite nie. Brali sme až väčšie deti (okolo 2-3 r), ale každé malo vestu pre prípad, že by sa niečo stalo. A boli sme iba blízko brehu.

luliu
17. júl 2024

Manžel má viac rozumu ako ty. Podľa správnosti by ti nemali ani dovoliť nastúpiť s tak malým dietatom

autor
17. júl 2024

Dakujem za nazory 🙂 Totiz, ja som niekedy az moc opatrna, a potom mam problem posudit, ze co je len moja prehnana opatrnost a co je zdravy rozum :D Snazim sa byt viac nad vecou, ale vidim, ze zrovna tu je, zda sa, lepsie volit tu opatrnejsiu verziu. Pekny den 🙂

katka533
17. júl 2024

@belllinka lahko sa neprevrati, ale co ak, alebo sa smykne. To ako ja som mala extrémne nervy, ked moja svokra na lodi drzala maleho a pozerala von s nim. Este teraz mi je zle z toho.

nika523
17. júl 2024

Nie, nevzala

anickabasnicka
17. júl 2024

jestli se na to cítíš,klidně si ho na ten vodní bycikel vezmi. je to přece tvoje dítě a ty jako rodič s ním můžeš dělat cokoliv a vzít ho kamkoliv, vždyt přece jako jeho matka víš pouze jen ty, co je pro něj dobré a prospěšné.aspon tady na konovi se to tak občas většinou píše a tvrdí. tvoje dítě, tvoje rozhodnutí, tvoje právo .......nezapoměn ale,že to budeš taky jen a jen ty, kdo si ponese případné následky, kdyby se něco stalo. pouze ty!!!

nika523
17. júl 2024

Stať sa môže hocičo...

januska12323
17. júl 2024

To by ma ani nenapadlo spraviť. Aj väčšie len s vestou, pre také malé ani nevyrábajú.

letfenixa
17. júl 2024

@januska12323 že? Absolútne by mi to nenapadlo. A tu to napadne matku, ktorá je prehnane opatrná!?

mariska1989
17. júl 2024

Aspoň jeden má rozum u vás no . Ty ako matka že ťa to napadlo sa čudujem . Nebrala by som vôbec ani keby malo 2 roky 🙈