Vláčiková dráha pre 5-ročného

2. nov 2024

Ahojte maminy, starkovci by chceli pod stromček kúpiť malému vlakovú dráhu. Len tie drevené ako Lidl, Brio a podobne im prídu veľmi "detské" lenže okrem nich som našla už iba také čo mi zas prídu skôr pre dospelých, také retro. Neexistuje niečo medzi, že by tam boli aj nejaké svetelné efekty alebo by sa dvíhali rampy a podobne? Ďakujem 😊

michaella24
2. nov 2024

Ahoj, môj má štyri roky máme tieto drevené koľajnice a náhodou sa s nimi veľmi rád hrá. Máme dva vláčiky na baterky, máme taký "zvonček" od Brio, čo cinkne, keď prechádza vláčik a aj také závory, ktoré sa zatvoria. Máme aj cestu z Lidla, ktorá sa skladá a má aj také "spoje", ktoré sa dajú prepojiť s touto drevenou dráhou. A malý si to veľmi rád celé skladá, rôzne cesty, zákruty, máme aj most a hasičskú stanicu či vlakovú stanicu. Samostatne stojaci semafor sme kúpili v Dráčiku. U nás je to veľmi obľúbená hračka. V podstate stále to máme roztiahnuté v obývačke. Tie drevené koľajnice pasujú k sebe navzájom od Little Dutch, Brio, IKEA aj Lidl. Sú všelijaké vláčiky, myslím, že aj na diaľkové ovládanie. Nejaké doplnky sa dajú kúpiť aj cez Aliexpress.

kiki68
2. nov 2024

Brio ma radu Smartech a tie su take, ze vlacik jazdi, mozes ho za pomoci tabletu regulovat, mozes nahravat zvuky atd. Toto mi pride take uz advanced a este detske. Tie lego na elektrinu su dost narocne, to sam nezlozi a tiez nedrzia dobre na kolajach. Brio ma tiez rozne mosty atd.

ruzasipova
2. nov 2024

Lego vlak, ktory mozes/nemusis ovladat cez aplikaciu a je na baterky. Len k tomu treba dokupit este dalsie kolajnice.
https://www.alltoys.sk/lego-duplo/lego-duplo-to...