Ahojte. Osvedčilo sa vám pre bábätko vibračné vajíčko príp. lehátko a pod. ? Alebo ste kupovali zbytočne?
My máme od fisher to do 18kg a teda môžem povedať že sa využíva naplno dokonca som kúpila ešte jedno pre chalanov lebo sa mi o to jedno bili 😀 aj pri malom ho dosť využívam prvé prikrmi sme papavali v ňom a dokonca mi tam lepšie zaspí ako v kočíku. Za mňa určite super vec
My tiez pri prvej,ta tam byvala rada,az kym nezacala behat.Zaspala tam parkrat.Pri druhej moc nevyuzivane,vydrzi tam len chvilku.Asi zalezi od dietatka..
Nám sa pri prvom dieťati veľmi osvedčilo, pušťali sme hudbu aj vibracie mala na to reagovala pozitivne sem tam aj pospala v ňom mali sme take červene myslim Tiny Love sa volalo ale nie lehatko ale kolisku myslim ze je bezpeclnejšia a viac učelova
kúpila som lehátko tu z bazáru a super, jedna z naj vecí u nás. keď chcem variť, malá pri mne "posedí" v kresielku a okolo 4mes. ju to jemné vibrovanie ukľudňovalo a dokonca často pomohlo sa vys.rkať 😂
My sme ho využili,ale melódiu a vibrovanie som nepúšťala.To vibrovanie je tam strašné,mne to liezlo strašne na nervy.Ja som ju tam len hojdávala a malá si tam aj pospala.