Mamičky, prosím poraďte nejaké hračky pod stromček pre moju Lilly, ktorá bude mať 1. decembra 7 mesiacov, čiže na Vianoce už bude mať 7 mesiacov, 3 týždne a 2 dni alebo niečo na čo by som sa mala zamerať, ďakujem vopred 😉
Naša malá keď mala 8 mesiacov tak väčšinou sa hrala so zvieratkami a také kadejakérozprávajúce a spievajúce veci. Ja tiež rozmýšľao tom čo jej kúpiť. Chodí do jaslí a tam sa hraje s kde čím. Máme teraz obdobie kočíkov a autíčok, no všetko čo má kolesá. Chcela by som jej teraz kupit,lebo už má 14 mesiacov,to lego duplo čo je od1,5roka. Tak uvidím. Môj názor je že hračky majú byť náučne, aby rozvíjali ten malinký mozoček, ktorý je tak rýchly, ´že je toúžasné 🙂
Nechcem tiež kupovať veľa hračiek, aby si ich aj vážila a vedelaako sa má správať k veciam a hračkám ktoré dostane. 😉
@ivonka1990 v tom veku bude mat najvacsiu radost zo sustaveho baliaceho papiera z darcekov 🙂 ..tak si uzite tento vzacnz vek ked postaci jeden darcek a nic by sa nedialo keby ani ten nieje...lebo za rocik dva, tri bude chciet od jeziska zoznam na ktory nevystaci ani cela jedna vyplata
ked chces kupovat skus take tie naucne ...navliekacie kruzky, kocky, leporela
@ivonka1990 Skus hracky, kde sa rozne tvary vkladaju do spravnych otvorov napr.:
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
alebo take kruzky, co sa navliekaju podla velkosti, leporela. U nas to vsetko malo uspech. 🙂