Vianočné darčeky pre 11,12,13 ročných puberťákov

daniela1978
24. sep 2014

Blížia sa Vianoce....poraďte nejaké darčeky pre 11,12,13 ročných puberťákov 🙂

brumka
24. sep 2014

@daniela1978 ake maju konicky, u nas letia sportove veci+ oblecenie

ckatka
24. sep 2014

ja si ako dieta pamatam Vianoce asi tak - vzdy sme dostali vela veci, co sme "potrebovali", oblecenie, skolske potreby, a podobne, ale vzdy nas najviac potesili veci co sme "necakali". Korcule alebo take nieco. Nasi nam nikdy nekupovali hovadiny, neboli na to peniaze, ale kazde vianoce sme dostali 1 (!!!) darcek, z ktoreho sme mali obrovsku radost. Jeden rok to bola autodraha, druhy LEGO, dalsi korcule, dalsi nejaky hudobny nastroj alebo tak. A mna ako pubertacku vzdy najviac potesili knihy a puzzle a nejake hlavolamove hry, alebo spolocenske hry. Vianoce su o relaxe a traveni casu s rodinou, takze u nas spolocenske hry vedu. Potom este predplatne casopisu pripadne listky na koncert oblubenej skupiny (alebo niekolkoeurova poukazka do kina alebo na nakup cohokolvek v oblubenom obchode). Decko potesi ze si moze vybrat COKOLVEK co chce. (pokial ho cez rok usmernujete co sa tyka oblecenia).

Som pevne rozhodnuta nemat zo svojich deti materialne zalozene tvory, dufam ze sa mi to podari 🙂 A urcite nebudem barak zapratavat tonami hraciek. Nech su kreativne 🙂

diskutujuci
24. sep 2014

@daniela1978 ahoj a nepíšu si zoznamy?
poom ako rodičia budete redukovať 🙂 Máš už veľké detičky ktoré vedia čo chcú, aspoň moje určite 🙂

daniela1978
autor
24. sep 2014

jasné, že píše zoznam, ale chceme niečo, čo by ho nenapadlo a nečakal to....stačí nejaký nápad, možno aj to vyrobiť, alebo tak, nejaká prkotina, ktorá poteší.....

brumka
24. sep 2014

@daniela1978 comu sa venuje? ci mu nehcyba daka sportova vystroj? u nas leti take, hracky su u nas nula bodov

daniela1978
autor
24. sep 2014

@brumka oblečenie, to vôbec...z toho by radosť nemal 🙂 chalan, ktorý by kľudne mohol chodiť aj do školy v teplákoch, takže oblečenie je u nás nula bodov.....florbalovú hokejku si určite napíše, takže týmto smerom nerozmýšlam......

brumka
24. sep 2014

@daniela1978 daky dres oblubeneho hojekoveho ci ineho sportoveho timu? mne starsia dostane lovecky luk 🙂 tesim sa na jej pohlad 🙂

daniela1978
autor
24. sep 2014

@brumka šak to, že aj ja chcem niečo, čo nebude čakať, lebo tie radostné oči...to je na tom to najlepšie 🙂

brumka
24. sep 2014

@daniela1978 nasa to skor cakat bude lebo o tom basni a to ma 4,5roka 🙂 akle naszastie este veri ze darceky nenosime my 🙂

daniela1978
autor
24. sep 2014

@brumka my ešte tiež veríme 🙂 to je také krásne 🙂 ale myslím, že tento rok sa to prevalí 😀

0silvia0
24. sep 2014

@daniela1978 ja mám doma takmer 13-ročného a tam je to nekonečne hlboká studnica požiadaviek 😒 Chytá ho druhá vlna skatebordovania, teraz túži po longboarde, po vojenských kanadách, po nejakých zbraniach ani neviem ako sa volajú... takže ja musím zoškrtávať a zoškrtávať. A robím to tak, že vec, ktorú chce, poviem že to už je nad limit a nečaká ju a potom ju predsa dostane. To sú potom radostné oči 🙂
To fakt vy ešte veríte???? V tomto veku? A to ste ako dokázali? :D

katy1979
24. sep 2014

@daniela1978 ma 11 a este veri na jeziska? wau to sa malokedy stava. vacsinou to preberaju uz prvaci v skole. Nas uz tiez pinda ze ziadny jezisko neexistuje 🙂 a to ho ani v skole ucit nemuseli 😀

daniela1978
autor
24. sep 2014

@katy1979 no myslím, že už to tento rok rozlúskne, už minulé vianoce mal nejaké pochybnosti 🙂 ale v škole napríklad ešte veria na zúbkovú vílu 😀

daniela1978
autor
24. sep 2014

@0silvia0 ani neviem, ako sme to dokázali 🙂 dobrým maskonavím 😀

viera27
24. sep 2014

u nas sa vzdy potesi syn nejakym
- imidzovym sluchadlam (skullcandy, beats, podla penazenky. Vyber je dnes obrovsky)
- vela deciek chce Converse tenisky. Alebo teraz sa veeelmi nosia Nike Airmax v roznych blaznivych kombinaciach
https://www.google.sk/search?q=nike+air+max&esp...

- moj ma rad komixy, takze cela rodina ku darceku pribalime aj jednu "knihu" http://www.comicspoint.cz/ultimatni-komiksovy-k... . Cita aj klasicke, ale v poslednej dobe sa stazuje, ze su vsetky pre mladez o tom istom

- zabavne usb kluce
http://www.comicspoint.cz/usb-flash-disk/c-1397/

- na to co medzi deckami leti je dobry obchod Sizeer (je napriklad v Eurovea). Ale tak tvoj synator ma este len 11, to este tak naplno nepubertaci 😀
- mravcia farma http://www.najdarceky.eu/najdarceky/eshop/16-1-...
3D bludisko
http://www.najdarceky.eu/najdarceky/eshop/16-1-...

No je tych capin pre deti.

0silvia0
24. sep 2014

@daniela1978 u nás by už ani maskovanie nepomohlo, keď všetci v škole sú poučení ako to vlastne chodí... zahmlievať sa nedá do nekonečna, keď všetci spolužiaci a kamaráti vyrukujú s holou pravdou 🙂

viera27
24. sep 2014

@daniela1978 zubkova vila a jezisko? Vazne? To je zlateee 😀

daniela1978
autor
24. sep 2014

@viera27 super veci...nad tou mravčou farmou som už rozmýšľala minulý rok...... ďakujem za nápady 🙂

daniela1978
autor
24. sep 2014

@0silvia0
@viera27 ježiško sa v triede už prevalil, ako to je, ale zúbková víla je ešte aktuálna 😀

andrejka1974
24. sep 2014

to je pekne, u nas jezisko je , ale koli dcerkam este su esrte male 6 a 2 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale my detom vacsinou kupime oblecenie a oni si nieco vyberu nejaku kozmetiku, hru na pocitac, proste vzdy ich nieco potesi , minuly rok sme im povedali, ze vsetci v lete pojdeme k moru , tesili sa velmi, pretoze u mora bol len najstarsi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jamokra
4. nov 2014

Dobré a lacné darčeky som našla na www.vasedarceky.sk napríklad šálka s futbalovou loptou v ušku pre malých futbalistov, natlačia tam i Škrteľa alebo Hamšíka či koho tí mladí obdivujú, Super sú i PUZZLE veľké A3 pre veľkých, alebo malé pre drobcov a kopec iného. Sú rýchly a kvalitný treba vyskúšať