Vhodný darček pre trojročného chlapca

evita155
21. aug 2013

Ahojte chcela by som sa poradiť.. môj synovec bude mať tri roky...jeho rodičia mu neustále kupujú len samé auta a tým pádom ho nič iné ani nezaujíma len autá, kľúče od auta atď. ja ak mu niečo kúpim je to, buď oblečenie, alebo knižky a rada by som mu niečo kúpila na rozvíjanie, lebo mám pocit, akoby nič iné nepozná len samé autá, ani samotný rodičia neviem nechcú to pochopiť a stále mu kupujú autá namiesto niečoho na rozvoj.... a neviem oni si ho v tom tak naučili že ak dostane niečo iné ako auta zahodí to a nehrá sa s tým...neviem prosím Vás poradte mi, čo by sa hodilo už ma aj cd s pesničkami ani to sa mu nechce opakovať a iba sa mazne pri tom...a hneď ide zase k autám...

katkas1
21. aug 2013

u nas zaujimaju kocky take ako lego alebo puzzle to maju najradsej aj im to ide 🙂

skvele
21. aug 2013

Neviem ci by to uz zvladol,alebo ci by to s nim robili rodicia. Predplatne casopisu, uplne najjednoduchsia je vcielka.Aj to lego nie je zle, ale mojho to nebavi, skor domino.

babulina
21. aug 2013

Co tak puzzle s motivom auta? Pre nasich dokonala zabava 😉

emkab
21. aug 2013

Urcite by som volila nieco, co s autami "akoze" suvisi a aj by som to tak okomentovala- napr. stavebnicu, z kt. moze stavat autickam garaze a podobne...ak je tak namotany na auta, ako pises, tak nieco uplne mimo by asi zostalo bez odozvy :-/
Alebo nejaku knizku o autickach, su rozne encyklopedie pre deti, urcite aj nejaka o autach sa najde...

ariella1
22. aug 2013

kup mu nieco prakticke a mile, na hranie aj pre jeho bezpecnost

danielatn
30. aug 2013

@evita155 skus kolobezku 🙂 nas maly mal najskor taku vzadu s dvoma koleckami kvoli stabilite. Aspon synovca mozno odputas od aut a vyzenies trochu na vzduch 🙂 Popripade skus vlaciky 🙂

saraviki
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maca_p
18. sep 2013

@evita155 farby prstikove, nech dobre vsetko zapatle a knihu o podmorskom svete. nebude ani dychat... len pri oboch treba asistenciu dospeleho.