Je to nová hračka, má ju niekto? Aké máte skúsenosti? Ste spokojná? Ak by niekto nevedel o akú hračku ide, tak tu si ju môže pozrieť: http://shop.dieta.sk/didakticke-rozvojove-hrack...
abbey1 mozem sa spytat ako reagovala malinka na tu zebru Ryan co ste jej kupili aj ja zvazujem...este ju vyuzivate hra sa s nou?dakujem
ahojte , my sme ju mali ale predala som ju tu na MK, mala ju dostala ked mala 1,5 roka le vobe ju nezaujala ☹ inak je naozaj prijmna a ma vela zabavnych veci a sustavych časti..teraz ma dcerka 2 roky ale urcite by ju to ani teraz nebavilo. par krat si na to sadla ale inka nic. Kazde dieta je ine ale moja je prilis aktivna...pokial mate kludne dieta ktore sa vydtrzi hrat s niecim dlhsie tak je to fajn
🙂
@luseta2000 no, praveze nemam🙂maleho vsetko bavi tak 2 minuty, takze toto asi nebude to prave pre neho🙂)dakujem za nazoR!
@bubla30 tak potom nie
😀 😀 😀
my sme ju teraz kúpili maličkej pod stromček.Mne pripadá super.Je príjemná na dotyk,môže dieťa na nej sedieť,má kopu prídavných hračiek na sebe.A za tú cenu je ozaj úžasná.Si zoberte,koľko stojí malá hrkálka a podobne.Ja môžem len doporučiť.Ale uvidíme,ako bude neskôr reagovať maličká.