Ahojte, mate skúsenosť s týmito trojkolkami? Ktorú by ste kúpili?
Ďakujem
@denisaskia a kolesá sú nafukovacie? Páči sa mi Zopa aj Kinderkraft, neviem sa rozhodnúť 😉
@weba gumové sú kolesá 🙂
@denisaskia ďakujem 😀
Minuly rok sme kúpili zopa citigo. Je to čistá hrkálka. Vôbec nesom spokojná, čistý smejd. Dali sme zanu 130€ no viac ako 40€ by som dnes zanu nedala. Škoda peňazí.
@weba ahoj prepač že sa votriem...nemam skusenosť s tymi čo pišeš ale ja som kupila Polsky vyrobok a bola som milo prekvapena. Nafukovavcie kolieska, využitelna do 4 r., 3v1. Vobec nehrka. Ked moj muž niečo pochvali, tak to už je čo povedať! Predtym sme mali pre dceru taky kolotočarsky šunt, cela ulica vedela že ide naša trojkolka a toto je 100 a 1. Prikladam foto 😉
Ahoj neviem aký máš rozpočet ale ja mam tuto a je to topka https://www.market24.sk/puky-detska-trojkolka-c...
@barbie1981 vyzerá fajn, len toľko peňazí sa mi nechce vyhadzovať. Našu dcérku nič nebaví dlho. Nechce byť v kočíku, aute, v nosiči... Tak chcem vyskúšať trojkolku😉 ale ďakujem za tip.
@denisaskia ahoj, chcem sa ta spýtať ci ste už skúšali trojkolku. ak áno, ste spokojní?
@weba ahoj, ešte nie, budúci týždeň má narodeniny, tak vtedy ju vytiahneme 🙂 dám ti vedieť ak chces 🙂
@denisaskia aha, myslela som že keď bolo pekne počasie, že ste vyskúšali 😉 ak nezabudneš, môžeš dat vedieť, ešte som sa nerozhodla😀
Dik a všetko najlepšie 🎂
@weba ďakujeme 🙂
No veď ja by som ju už dávno vyvetrala :D ale, že až po narodeninach.
@denisaskia ahoj, tiež by ma zaujímalo ako si spokojná s trojkolkou, či si postrehla nejaké mínusy 🙂
@gabulienka246 ahoj, my sme spokojní, dobré sa ovláda, nehrkoce, ale občas keď dá Saskia nohu medzi blatník a koleso, tak sa nedá hýbať, lebo v Tom bráni. Ale tak to je možno aj na iných trojkolka keď deti dajú nohu do kolesa 🙂
@weba ahoj, nám pred týždňom prišla kinderkraft Aveo 🙂 Je pevná, kolesá super ale ešte sme s ňou neboli vonku tak uvidíme.