Ahojte! Chceli by sme malemu kupit trojkolku. Hladame nieco s gumenymi kolieskami a najma trojkolku, ktora nam nebude po case cela hrkat. Mate niekto Smart trike zoo alebo Injusa body? Ake su vase skusenosti? dakujem
@kvetinqa ja chcem pre maleho tiez nejaku kvalitnu, nie take co sa daju kupit hoc kde a za tyzden nam odidu kolieska. Obe tie trojkolky maju gumenne kolieska? A smart zoo ma tiez taky pevnejsi drziak pre rodicov (ci ako to nazvat)? Da sa niekde aj vidiet v nejakom obchode, lebo ja som ju zatial len na nete nasla....
@wvwvw mala som rovnake poziadavky, mali sme pred tym odrazadlo chicco a to mi hned zacalo hrkat. Ja som si vybrala zoo prave kvoli kolieskam, body injusa nemala tak kvalitne kolieska a niekde som citala recenziu jednej kocky, ze im zacala hrkat, tak som to neriskovala.. Ta vodiaca tyc je pevna, super sa s nou riadi..
@piacere o kvalite hovorit neviem, lebo ju mame kratko, uvidim ako to bude neskor, ale s tym pohodlim nesuhlasim. Mali sme chicco, ktore sme dostali darom, povodne stoji 70 eur, je cele plastove a urcite ovela menej pohodlne ako zoo. Nas maly je v nej spokojny a ja si naopak myslim, ze sedi pohodlne, nakolko nesedi priamo na plaste, ma tam dost miesta atd..
ahojte ma niekto trojkolku Body Injusa??dakujem 🙂
aj my sme kúpili smart trike zoo, malému sa veľmi páči 🙂 čo sa týka hrkania, tak trošku je počuť zadné kolieska, sú gumené ale vnútri je plast, ten je počuť na hrbolatom teréne, ale asi neexistuje trojkolka ktorá by vôbec nehrkala, predsa sú z plastu
tak tiez sa rozhodujeme medzi tymito dvomi, no ale vela ste mi ani nepomohli 🙂
Dnes som kupila smart trike zoo v draciku. Oproti klasickemu smartu ma lepsie koliecka. Viac gumene ale aj tak nie cele gumene. Ale ten klasik ma len v strede nalepeny pac ktory sa lubi aj odlepit ako pisali mamicky v bazari. Maly ma 9 mes a od prvej sekundy sa mu pacila. Uvidim ako bude sluzitt ale prvy dojem je na 100%. Inak v nr v mlynoch v draciku ich mali aj vylozene takze dalo sa porovnat...
ahojte baby takze doporucujete kupit radsje tu ZOO??chceme malemu na rok kupit trojkolku a sa neviem rozhodnut a sa este chcem opytat kto ju ma da sa trojkolka ovladat tycou??
A ta injusia body nema gumene koliska??
ma niekto tu injusa body? nejake recenzie, psl 🙂
@gilmorka nemame sice injusa body, ale kangaroo - jasne uplne nieco ine, ale uz by som nic od injusa nekupovala. Napad skvely, vyzerala uplne idealna, ale kolieska drhnu, tazko sa slape, je z takeho makkeho plastu ze sa takzo ovlada, rucka pre rodicov je nepouzitelna ako sa ohyba, "hojdacia" cast je takmer plocha a teda sa vobec nehojda...
baby a trojkolka trojkolka TOO COCOONING, neviete aka je? aj ja hladam nieco take, mame 1.5 roka, a tiez mam podmienku gumene kolieska, aby nam to nehrkotalo.
@kvetinqa Ahoj.my sme sice este moc malinky, ale tiez uz pokukavam po trojkolkach. Velmi sa mi paci body injusa. Uz ste sa pre niektoru rozhodli?
Ale ine mamicky,ake mate skusenosti?