Prosím, poraďte mi fakt kvalitnú trojkolku pre 3r dievča. Nie ten bicykel, čo tlači rodič. Klasická, ako sme mali niekedy my. Hlavne nech sa na nej dobre ťahá, aby nepreskakovali pedále. Nechcem lacnú blbosť z tesca za 20e.
Ďakujem
No môj syn má 3 roky (na konci októbra 4) a už bicykluje. Podľa mňa je už zbytočná trojkolka, nie?. Keď mal 2,5 roka dostal z decathlonu dvojkolesové odrážadlo a na ňom lietal ako divoch a tento rok v lete začal s bicyklom bez pomocných koliesok. Trojkolku má môj 1,5 ročný syn. Ale takú klasiku, ako sme mali my som zháňala pre toho malého a nenašla som nič podobné.
@evaachesa ďakujem za dobré mienenú radu
Dcéra lieta na 2 kolesovom woome už vyše roka. Suseda má trojkolku a veľmi rada sa na nej občas moja povozí, tak nevidím dôvod, prečo by nemohla mať vlastnú. Neradi si požičiavajú medzi sebou.
V tom prípade jej kúp normálny bicykel.
Trojkolka pre 3 ročné dieťa sú fakt vyhodené peniaze, v najlepšom prípade sa nej bude voziť pár mesiacov.
Tak to jej radšej kúp už bicykel a daj pomocné kolesá. Na malej trojkolke už bude mať určite aj nevhodné sedenie, sklon. Vidím ako deťom na tých 3jkolkách alebo malých odrážadlách dobre že nevyskočia kĺby. 😳Nerozumiem ale načo ju potrebuješ aj ťahať ak zvláda už 2kolesové odráždlo. Veľký krok späť (aj s tými pomocnými kolesami). 🙄
Inak také retro trojkolky s pedálmi v strede (nie na kolese) som videla v bazáriku.
Ty vole.... človek tu popyta radu o kvalitnej trojkolka a dostane rady, ako správne rozvíjať psychomotorický rozvoj svojho dieťaťa 😂
Ďakujem baby. Poradili ste.
@evaachesa bicykel jedine woom2. Ak môžem poradiť. Starší sa nemusel ani ucit. Sadol a išiel v 3,5r
Kebyže vyberám klasickú trojkolku, tak túto, no už sa zjavne nepredáva. Nájdeš ju ale v bazariku.
https://www.mall.sk/hracky-na-von-pre-deti-2-3-...
Ďakujem za tip na bicykel, idem mrknúť 🙂
@evaachesa aj ja ďakujem, pozriem
tiež by so radšej zvolila dvojkolesove odražadlo
Pre 3 ročné už pouvažuj skôr nad 2 kolesovým odrážadlom, veď je už veľké na trojkolku, či nie? Náš bude mať 3 roky a už pozerám bicykel bez pomocných koliesok na jar. Od 2 rokov behá na 2 kolesovom odrážadle. Trojkolku keď vyskúšal od niekoho na ihrisku, tak ho to vôbec nebavilo (ťažko sa do toho šliape a ovláda) a vrátil sa späť k svojmu odrážadlu. 🙂