dobrý deň prosím vás poraďte odrážadlo / trojkolku pre štvor ročné dieťa. na firs bike sa boji , odrazadlo mu je male ale rada by slm
nieco mu dala ked ho to bavi dakujem
Bicykel- Na začiatok mu môžte zložiť pedále a bude mať odrážadlo
@mama4444 Tiež sa prikláňam k bicykliku s pomocnými kolieskami. Moja dcéra mala aj trojkolku, ale dostala ju na tretie narodeniny a vozila sa na nej asi rok, potom mala bicyklík. (Podotýkam, že moja dcéra absolútne nebola taká šikovná a športovo založená ako tie deti, čo lietali na cykloodrazadle v dvoch rokoch, ale v štyroch rokoch bicykel deťom už problém nerobí.😉)
Moja 4 ročná už bicyklovala. Mala Woom, tuším 2ku byciklík a pred tým odrážadlo PUKY. Pomocným kolieskam by som sa vyhla širokým oblúkom.
bicykel.. ideal hned bez pomocnych koliesok 😊
No len to sa dobre radi, že ideálne bez pomocných, keď dieťa sa odmieta pustiť bez toho, aj keby neviem čo bolo. Môj sa tiež strašne bal bez pomocných, to už potom úplne odmietal bicykel ako taký
@mama4444 https://allegro.sk/ponuka/odrazadlo-lahka-rucna... skús toto ale osobnú skúsenosť nemám, zatiaľ 😉
@oblecenie99
A jazdil na odrážadle pred tým? Lebo keby si dieťa posadím rovno na bycikel, tiež sa bojí. Ale keď zvláda rovnovážne odrážadlo, potom by bycikel nemal byť problém. Mám to vyskúšané na troch deťoch. Bycikel ale treba prispôsobiť rozmerom dieťaťa.
@yoxinka Samozrejme, od dvoch rokov (zdá sa mi, že aj skôr) na klasickom dvojkolesovom, vyslovene ho to bavilo,.lietal ako drak, od začiatku nohy hore aj dole kopcom, preto sme si mysleli, že nebude veľký problém pri prechode na bicykel. Jemu strašne vadili tie pedále, nevedel pochopiť princíp, ako ich použiť, že musí slapať, aby nespadol, v kuse dával dole nohu na zem, potom si ju samozrejme doudieral o pedále a uz bol znechutený. Nemali sme žiadne trojkolky a podobne. Predtým mal funny wheels, potom už normálne odrážadlo, ako píšem vyššie. On je proste taká povaha, čo mu nejde hneď, tak ani za svet skúšať, skoro sa vzdáva (vždy hovorím, trpezlivosť po mne, vytrvalosť po mužovi 🙈), musíme na neho takticky a pomaly. Ináč by bol schopný kašľať celé bicyklovanie.
Bicykel