Trojkolka - odrážadlo 2v1

jari21
30. jún 2022

Ahojte, máte skúsenosti s trojkolkou, ktorá sa dá zmeniť na 2-kolesové odrážadlo a dajú sa odmontovať pedále? (napr.Kidwell Pico, Kinderkraft 4trike, Milly Mally Optimus, R-Sport) Zvykli si Vaše deti, nie sú ťažké, nekopú deti do zadných kolies? Poprosím reálne skúsenosti a rady.

Mám synčeka 2 roky a 4 mes.,ktorý je trochu bojazlivejší a na dvojkolesové cykloodrážadlo nesadne ani za svet (leží zatiaľ v pivnici). Baví ho len obyčajná plastová trojkolesová motorka, lebo pocitovo má pre neho asi väčšiu stabilitu.

Rada by som našla niečo na 3 kolesách, čo menej hrkoce 😄 a povozí sa na tom,kým sa odhodlá na cykloodrážadlo. Nejde mi primárne o pedálovanie, skôr odrážanie sa. Keď bol syn menší, skúšal od detí v parku Funny Wheels, ktoré sa mi pozdáva lebo je ľahké, ale dosť kopal nôžkami do zadných kolies 😕

jari21
autor
30. jún 2022

@jari21 ešte som našla Milly Mally look. Bez pedálov a dá sa zmeniť na dvojkolesové. Nemá ho prosím niekto?

diamond007
30. jún 2022

@jari21 to drevené nedoporucujem, to je strašne ťažké a nejde tak dobre ako obyčajne....
Kamoška mala to troj a dvojkolesove a za ňu super... Dala spávať aby ho mohla aj ťahať vpredu.
Jedinú nevýhodu vidím že to trojkolesove ide samé napr.z kopca takže malý sa rozbehol a nevedel zastaviť... Ale podľa lokality kde bývate vyberaj

jari21
autor
30. jún 2022

@diamond007 ďakujem😊
ktorú konkrétne značku mala kamarátka? A čo myslíte tým,že malý nevedel zabrzdiť dole kopcom? Na 2-kolesovom bez brzdy tiež dieťa brzdí len nohami... na tom 3-kolesovom to bolo inak?

lilinka126
30. jún 2022

@jari21 myslim ze to myslela @diamond007 tak ze dvojkolesovu ked polozis na zem tak je to stabilne, proste polozene bokom na zemy, ale trojkolku ked nechas na kopceku tak nema mrzdu a proste zíde dole.. 😅 aspon tak som to ja pochopila ale tez som sa musela zamysliet :D preco by dvojkolka nesla dole :D

mareri
30. jún 2022

aj kolobežky maju tri kolieska, maju madlo na sedenie a potom maju fukciu odražadla