Trojkolka Doona liki trike skúsenosti?

veronikakicko
17. jún 2019

Hlavne by ma zaujimali tie pedale od cca akeho veku dieta na nich dociahne aby mohlo pedalovat aj same.

majkatarajka
17. jún 2019

my máme je perfektná...ale naša ešte nepedáluje sama ale vozíme ...

veronikakicko
autor
17. jún 2019

A ako sa ovlada ked sa tlaci. Ide lahko?

majkatarajka
18. jún 2019

ide ľahúčko, ticho..

alize14
9. dec 2019

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Mám 2 ročného syna a veľmi uvažujem nad kúpou tejto trojkolky. Myslíte, že sa využije aj dlhšie ako do troch rokov?

majkatarajka
10. dec 2019

@alize14 noo tak naša má 1,5 roka doteraz sme to využili na 100 percent...ale teraz ukeď si do trojkolky sadne zdá sa mi že jej je teraz akurát...do 3 rokov jej bude určite malá...je síce písané že sa dá prerobiť a pedálovať sama do 3 rokov..ale podľa mňa tie pedále vpredu nie sú najlepšie riešenie..môj názor teda ja by som to už v 2 rokoch nekupovala..

veronikakicko
autor
10. dec 2019

Ja mám trojkolku tiež doma a dcérka mala vtedy 1,5 roka a využili sme celé leto. Nepedálovala lebo ešte úplne nedoťahovala ale teraz v jari už určite aj pedálovať bude. Syn 4 roky sa tiež občas povozí (keď malá nechce 🙂 ) a úplne v pohode aj keď strieška mu už zavadzala tak musela byť "zrolovaná" vzadu.
Teraz na jar sa na trojkolku teším keďže dcéra (2 roky) už v kočíku veľmi neobsedí 🙂 Do troch rokov úplne v pohode 🙂 aj dlhšie.

alize14
10. dec 2019

Ďakujem vám 😉