Hlavne by ma zaujimali tie pedale od cca akeho veku dieta na nich dociahne aby mohlo pedalovat aj same.
A ako sa ovlada ked sa tlaci. Ide lahko?
ide ľahúčko, ticho..
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Mám 2 ročného syna a veľmi uvažujem nad kúpou tejto trojkolky. Myslíte, že sa využije aj dlhšie ako do troch rokov?
@alize14 noo tak naša má 1,5 roka doteraz sme to využili na 100 percent...ale teraz ukeď si do trojkolky sadne zdá sa mi že jej je teraz akurát...do 3 rokov jej bude určite malá...je síce písané že sa dá prerobiť a pedálovať sama do 3 rokov..ale podľa mňa tie pedále vpredu nie sú najlepšie riešenie..môj názor teda ja by som to už v 2 rokoch nekupovala..
Ja mám trojkolku tiež doma a dcérka mala vtedy 1,5 roka a využili sme celé leto. Nepedálovala lebo ešte úplne nedoťahovala ale teraz v jari už určite aj pedálovať bude. Syn 4 roky sa tiež občas povozí (keď malá nechce 🙂 ) a úplne v pohode aj keď strieška mu už zavadzala tak musela byť "zrolovaná" vzadu.
Teraz na jar sa na trojkolku teším keďže dcéra (2 roky) už v kočíku veľmi neobsedí 🙂 Do troch rokov úplne v pohode 🙂 aj dlhšie.
Ďakujem vám 😉
my máme je perfektná...ale naša ešte nepedáluje sama ale vozíme ...