Ahojte, majiteľky trojkolesových kočíkov. Ako sa vám jazdí v zime v snehu? Vyberám športový kočík pre dcéru, zaujali ma viaceré trojkolesové, ale muž ma odhovára, že s tým v snehu neprejdem.
V snehu prave s poriadnou sportovou trojkolkou prejdes super. Ale mam skusenosti len s thule, tfk a cyklovozikom 🙂 netusim, ako su na tom ine. Treba nafukovacie a velke kolesa.
@tinkavvv áno tieto dva majú nafukovacie veľké, podobné ako Thule, zvažovala som aj ten , ale príde mi zbytočné toľko investovať, kočík využívame málo.
Ja som mala Britax b motion 3 kolesový. Za mňa super. Práveže s 3kolkou som prešla v pohode aj po snehu. Kočiar mal všetky tri kolesá nafukovacie.
Máme thule, a je to super kočiar, práve na šport a terén. Veď ten kočiar prejde snáď všade. Predtým sme mali priam a môžem povedať, že s tým 3-kolesovým prejdeš lepšie a aj sa s ním lepšie ovláda. Najlepšie ísť si ho vyskúšať do predajne.
Super dievčatá, ďakujem, ja si pôjdem nejaké pokúšať.. môj manžel argumentuje tým, že s jedným predným kolesom sa budem zabárať do sneho keď budú neupravené chodníky ( čo sú u nás asi vždy keď nasneží) , ale to sa budem aj s dvoma 😃
Prípadne ak máte niektorá Hauck Runner 2 alebo kinderkraft helsi, tak prosím recenziu.