Trampolína Marimex - skúsenosti

kri_stin
15. jún 2021

Pekný deň, uvažujem o kúpe tejto trampoliny mate nejaké skúsenosti? 🙂
Deti vo veku 3 a 1 rok, sieťku preto aj vnútornú.

lolinko
15. jún 2021

@kri_stin
My ju mame už 2 rok.
Spokojnosť, deti sa vyskacu a aj dospelý 😆

deti95060810
15. jún 2021

zrovna včera sme čítali recenzie.... problém všetkých trampolín je že po relatívne krátkom čase praskajú na trampolíne zvary....Takže musíš kúpiť novú trampolínu. Na trampolíny dávajú slabý materiál. Ale ty máš malé detičky, to bude ešte v pohode.
Nakoniec manž. dcére na narod. obj. úplne inú značku. ...

mariejenka
15. jún 2021

@kri_stin mame ju tiež už druhý rok, výborná spĺňa co ma,pevna...ale zároveň ľahká,sama su poposuvam po tráve ked kosim...na zimu ju balime,ale sused ma rovnaku cez zimu vonku,a nic jej nieje.

simca1106
15. jún 2021

Mame aj my, trosku vacsiu a spokojnost 😊

lolinko
15. jún 2021

Presne ako napísala @mariejenka
Na zimu ju balíme, teba iba ten spodok. Konštrukciu nechávame na terase, iba ju zakryjeme.
Tiež ju posúvame stále, aj kvôli koseniu alebo slnku.

nikpa
15. jún 2021

@kri_stin máme rovnaku len väčšiu, po 3 týždňoch sa hore kde je navlecena sieťka ohli kovové obruče, sieťka tak z vrchu prevysa. Nie je to vada pri používaní akurát to zle vyzerá a čakala som, že bez závad vydrží dlhšie. Skáču na nej deti do 5 rokov, zatiaľ ostatné veci držia dobre.

brrrrrciatko
15. jún 2021

@kri_stin nam po 3 rokocj uplne odisla
Zlomila sa konstrukcia. Ale je uz osobne trampolinu ani vidiet.. Nasi si tam clenky povyvrtali. Skoro chrbtici zlomil a kamoskinmi synovcovi sa pruzina zabodla do pleca. Cize u nas uz nikdy viac

liliana363
15. jún 2021

@kri_stin . . Máme ju cca 4roky, (305cm), minulý rok som kúpila novú sieť, lebo sa začal otvárať zips. Tento rok som si všimla hodne dopraskany ten modrý kruh čo je na pruzinach. Ale u nás sa hodne na nej skáče, takže opotrebovanie veľké. Na zimu len zložíme tie stojky so sieťou a celé to dáme pod pergolu, kde aj zaprší, zasnezi.

brrrrrciatko
15. jún 2021

@kri_stin a este je mala.. Ak sa da tak vacsiu. My sme mali tusim priemer okolo 3 m a bolo to pre dvoch male. Teraz by sme isli do 5 metrovej ale ako pisem vyssie, kvoli urazom nikdy viac. Nestoji nam to zato

ja_mama
15. jún 2021

Urazy sa mozu stat aj hocikde - behanie, bicykel, kolobezka....kebyze to mam tak brat tak pre dieta je najbezpecnejsie sediet za pocitacom 😀 ale samozrejme treba davat pozor a treba mat vnutornu sietku ako je aj tu - tak sa dieta s pruzinami pri skakani nestretne, ani sa tam nema ako zaseknut...trampolina je pre deti idealna na vybudovanie vnutorneho svalstva, rovnovahy a koordinacie, takze ka odporucam. Tiez sme zvazovalo Marimex, nakoniec mame Jumpex kvoli vacsej nosnosti 🙂

andrejka1974
15. jún 2021

@deti95060810 to nie je pravda mi ju mame uz 5 rok a skacem na nej aj ja spolu s dcerou a nic nikdy neprasklo

deti95060810
15. jún 2021

@andrejka1974 čo myslíš že klamem? ja neviem ako skáčete vy, ale nám už odišli 2 .... stačí si prečítať recenzie a presvedčíš sa...😉

andrejka1974
15. jún 2021

@deti95060810 nemyslim ale asi ste mali vadnu sarzu stava sa u mna skacu deti denne ja tiez casto s nimi a nikdy sa nic nestalo

brrrrrciatko
15. jún 2021

@ja_mama praveze oni mali vnutornu sietku a tak vystrelila, ze malemu nastastie do pleca... Ja co som chodila po chirirgoch s mojimi, tak oni hovoril8, ze najcastejsie tam maju deti s urazom z trampoliny..
Ved nech si kazdy robi co uzna za vhodne.. Ale teda deti preziju aj bez trampoliny.

20erika07
15. jún 2021

Mame tri roky, u nas bez problemov a urazov, deti ako maku si na nej uz odskakalo a aj my dospeli, cez zimu nechavame von celu, stale je ako nova , segra ma mensiu a tu dokazala jej dcerka dost ponicit ale skakacia časť drzi

ja_mama
16. jún 2021

@brrrrrciatko urcite aj na veku deti zalezi...nasa ma zatial len 2 roky a vacsinou skacu max 2 deti rovnakeho veku a vahy, takze to este nie je nastastie take divoke 🙂 pri starsich verim, ze uz je to o inom...uvidime casom ako to bude vyzerat.

diamond007
12. feb 2022

@brrrrrciatko máš pravdu, mám tetu lekárku a tá vravela že V lete každý deň na pohotovosti je zranenie deti z trampolíny, nie je vôbec pravda ako píše @ja_mama že aj z iných športov... Vraj keď len počujú lekári že trampolína tak krútia očami.
Ale asi sa jedná viac o deti 5 a viac rokov, že najčastejšie vyvrtnute a zlomené stehenné kosti.
Ja sice trampolínu idem kupovať ale deti mám malé tak to využijeme pár rokov ale určite nie keď budú staršie sa tam bláznit.

brrrrrciatko
18. feb 2022

@diamond007 presne.. Moj mal 4 roky, ked si tam skoro zlomil chrbticu.. Tak nestastne dopadol.. Je to nebezpecne, ale na druhej strane tam vydrzali hodiny sa hrat.. Nasa trampolina nam uz dosluzila a uz sme novu nekupuli (aj ked sme zvazovali). Ale ak tak uz by sme asi 5 metrovu kupili,ale nebudeme.

diamond007
18. feb 2022

@brrrrrciatko to tam salta robil?
Tiež som odmietala kúpu ale tak keď vidím jak susede stále sa pyta na trampolínu, bolo mi ľúto jej ju nekúpiť zatiaľ a to ma tri. Ale viem že pri veľkých deťoch určite nechcem. Tak snáď si pohopka a bude sa tesit, aj bábo využije druhé a aspoň sa unavia 😀