Ahojte,rozmýšľala som nad monopoly,alebo zombie rukou? Skúsenosti? vďaka
Aktivity, monopoly, dostihy a sazky sú klasika, ktoré budú baviť každého a vždy. Tým nikdy nič nepokazíš. Potom je aj jedna, volá sa to kráľovstvo hier. V tom balení je plná kopa spoločenských hier, všetkého druhu.
monopoly su nudne, je to dokola to iste, nic sa tam nedeje, niekedy to trva nekonecne dlho
spolocenskych hier je nepreberne mnozstvo, a je z coho vyberat, detom sa velmi paci hra Osadnici z Katanu, Carcassonne, Zombie Kidz, zavisi, co dieta bavi a zaujima, napr. aj Minecraft je ako spolocenska hra.
Monopoly su časom nuda. Je kopec lepších hier. Záleží aj od zamerania čo ma chalan rad. Či strategické hry, ako Carcassonne, alebo nieco skor na fantaziu, ako Dixit, alebo take akcnejsie, ako Bang. Alebo náučné - super hra je Timeline.
inak by som kludne aj napisala do specializovanych obchodov (napr. Ludopolis, Ihrysko), kde robia ludia, ktori sa v hrach naozaj vyznaju a vedia super poradit, takisto na youtube sa daju najst videa, kde ukazuju hry, a podla toho sa tiez da vybrat
autoeurópa
zombie ruku nepoznam, ale monopoly alebo dostihy a sazky su super, pripadne dixit