Tip na darček pre chlapca, ktorý miluje autobusy

alex2019
25. nov 2022

Ahojte, syn (3,5 roka) miluje MHD a teda hlavne autobusy a aj trolejbusy a elektricky. Auticka ho nejak extra nezaujimaju, co ma rad a s cim sa hra su take tie plastove autobusy (take tie velke co maju skoro 50cm). A este ho velmi bavia zavory/rampy, proste najvacsia zabava je, ked autobus ide cez rampu 🙂 Jasne, ze ho bavia aj ine veci ale toto je momentalne top. Ak mate podobne dieta, nemate tip na nejaku hracku co mu fakt urobila radost? - bud nejaky specialny autobus alebo nieco s tym spojene? Lebo nechce sa mi kupovat dalsi plastovy autobus, mame uz 3, a v zasade okrem farby je to to iste..hoci ak nenajdem nieco zaujimavejsie tak asi budeme mat stvrty lebo ved chcem aby mal radost 🙂 Dakujem za rady.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
25. nov 2022

@alex2019 darcekovy-raj.sk.... vyzerá to parádne, prečítaj si popis 😊

marcellka32
26. nov 2022

Môj má 12 a miluje MHD, vlaky a električky od ranného veku s ževraj bude rušňovodič ;) keď bol malý tak máme kolajovu dráhu s vlakmi, celou stanicou na elektriku aj semafory, veľké autobusy metrovej dĺžky, vieš kúpiť aj čiapku a oblek sprievodca vo vlaku+stikacky na lístky, má rôzne cestovné poriadky, mapy....teraz už keď je veľký s ním cez prázdniny cestujem celý deň v buse a elektrickach po Ba, metro vo Viedni a v Prahe už tiež pobehane, takže len tak to neprejde ;)

mareri
30. nov 2022

moj má 7 rokov a miluje kolobežkovanie, tak dostane kolobežku