Thule cyklovozík pre 2 deti

kk87
11. feb 2022

Ahojte, uvažujem o kúpe cyklovozika Thule (ešte neviem ktorý konkretne) pre 2 deti. Chcela by som opäť začať behať a korčuľovať. Rada by som počula vaše názory a skúsenosti s tymto:
1. zmestia sa do vozika 2 deti - 6 rokov a 1 rok? Podla nosnosti súdim ze áno, ale neviem ako priestorovo, ci sa nebudú veľmi tlačiť.
2. Aká je ovládateľnosť ked to je "naložené" 2 deťmi? Samozrejme iné to je pri behu a iné pri byciklovani. Ale proste by som len rada počula vase skúsenosti.
3. Ked by som to chcela použiť len ako kocik, viem ísť napr. aj do terénu? Ako luka, les a pod. ?
4. Skladnost - potrebujem na to auto typu combi?

annm81
11. feb 2022

@kk87 Máme síce iný cyklovozík, ale niektoré veci sú rovnaké. (pár známych má Thule a pár krát som ho použila). Priestorovo sa podľa mňa v pohode zmestia dve deti, ale 6 ročné dieťa už je na hrane a nebude to pre neho extra pohodlné - najmä bude mať málo priestoru na nohy. Cyklovozíky pre dve deti sú už natoľko široké, že môže byť veľký problém napchať ho do väčšiny áut (i keď ho samozrejme sklopíš a odoberieš kolesá). Ovládanie pri behu je úplne v pohode. A vlastne aj pri bicyklovaní, len si treba zvyknúť na trocha iné správanie sa bicykla. Do terénu ako kočiar je cyklovozík úplne super. Za bicyklom ho v teréne nepoužívam, príde mi, že deti tam príliš nadhadzuje.