Ahojte, pouzivali ste taznu tyc na pripojenie bicykla dietata k vasmu bicyklu? Ktora znacka? Boli ste spokojne? Da sa to pripojit na ktorykolvek bike? Ako dlho trva montaz? Vdaka
@lenny307 tiez sme mali gator, super vec, akuratne nam povedali ze detsky bike by nemal mat pomocne kolieska,
super citis kedy dieta taha a kedy nie, dieta nam nezlenivelo, presla par km, ked bola unavena, som si ju zapla, zapnutie na bike 3 min alebo som ju zapla do kopca...
montaz na sedlovku 15 minut, tyc mas stale pripevnenu na tvojom biku, nedavas ju dole
za mna super vec....
@lenny307 Používali sme asi dva roky na cestu do škôlky. Už sme to dali dole, malá ma skoro 7 rokov, stále ide trošku ako napitá, ale bolo to bezpečnejšie po hlavnej ceste. Teraz trénuje už sama po chodníku a ide jej to super. Dokonca s nami prešla z Trenčína do Trenčianskej Teplej a moc nezaostávala. Montáž je dosť náročná, ale keď sa to mužovi podarilo, tak už to fakt držalo celý čas bez naprávania.
@lenny307 ahoj, my máme trail gator a spokojnosť.dcera sa vôbec nebála,hoci ešte používa pomocné kolesá.ale mám pocit,že zlenivela a nechce sa je pedalovat.montaz cca 20 minút. v prípade potreby sa dá bicykel kedykoľvek odpojiť, resp.pripojit.