Ahojte, chceme kupit malemu k prvym narodeninam tahaciu hracku, ktoru by ste odporucili, ktora sa osvedcila? Je ich tolko a ze neviem vybrat 😀 tahacie zvieratko, tahaci vlacik, alebo viac zvieratiek co sa tahaju za sebou? Dakujem 🙂
@hennyinnsbruck tu tycku si neviem predstavit, ked este nechodi, tak ako? a ked tu drevenu tycku, tak co na nej bolo? 🙂
nasi mali tahaciu husenicku,ked sme isli vonku ,vlacili ju vsade so sebou,zober dietatko,nech si vyberie same
@malebiele nevedela som ze nechodi… taketo moja to milovala su rozne s figurkami
súhlasím!! ta
tá tlačiaca hračka je oveľa lepšia! dieťatko ju vidí. ono to tak milo rapoce, pestré to je. aj dcéra ju mala. joooj, krásne spomienky 🤗
@hennyinnsbruck tak momentalne ma 9m, takze na rok uz moze chodit, vsetko je mozne, uz teraz ma prve pokusy 😀 ale radsej rozmyslam v predstihu ze co 🙂
@zadda1 dakujem, skusim sa popozerat teda aj po takych hrackach 🙂
My sme mali drevene kačky. Boli dve vedľa seba ale teda, hneď to syn odlomil. A viacej ho oslovil ten pes Fisher, stekal a kýval chvostom
No ono to je uplne jedno ci to bude kacka ci vlacik. Vobec by som sa s takuto banalitou netrapila. Ale je pravda ze u nas mal naprv psa tahacieho a ten ho nebavil a ani nebavi do teraz a potom slona tlaciaceho a toho este teraz v 2 rokoch vytiahne ze bereme na prechadzku. Mal ho okolo 1 roka kedy uz chodil vonku tak 70% casu.
My sme malému kúpili od Fisher Price kamión so zvukmi na ťahanie a zároveň je to aj vkladačka, stále sa s ním hrá, synček už mal 2 a pol roka. A u sesternici sa nevedel dohrať s kačičkou na tyči, drevená, ale s gumenými nohami, a tie ako ju tlačil pred sebou plieskali po dlážke a to sa mu veľmi páčilo 🙂
Co sa taha za sebou moja nechcela moc ,uspech mala ta hracka na drevenej tycke co pred sebou ma😊 vela vela sme to brali von 😂