Syn chce od Ježiška bábiku

26. nov 2021

Dobrý vecer, 5 ročný syn dnes písal list jeziskovi. Želá si baby Born bábiku 😃 kúpili by ste mu ju? :D

bolarazjedna
26. nov 2021

Sestrin 3rocny tiež chcel bábiku, čo plače a podobne. Dostal, bol šťastný, hral sa s tým, nepreorientoval sa na ženu, teraz na 10 tokov, normálny chlap.

julka828
26. nov 2021

Ano kupila i ked moj manzel by bol proti :D dala som synovi moju baby born co som mala ako dieta a maly sa snou sem tam hral a manzel bol z toho nervozny ze sa hraje s babikou :D uz sme ju dali prec aby mal srdce napokoji :D

luccija
26. nov 2021

Určite áno, chlapci v škôlke sa radi hrali s kuchynkou, bábikami, kočíkom aj väčší🙂

patka06
26. nov 2021

kúpila keď si ju želá, ja mám dievča, bežne dostávala autíčka aj sa s nimi hrala a našu bábiku kočíkovali po ihrisku chlapci /čo sa za mladi naučí - sa mu dospelosti bude hodiť/

mimi2120
26. nov 2021

Jasné že áno. Ked dievča chce autíčko tak sa z toho nerobí taká veda.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
meluela
26. nov 2021

Urcite ano. Preco by sa nemohol hrat na otecka?

pribinak
26. nov 2021

Áno kúpila. Nevidím na tom nič zle

luuckka
26. nov 2021

Áno kúpila tie bábiky sa vyrábajú aj pre chlapcov . Veď je kopu dievčat čo sa hrajú s autami prečo by nemohol chlapec mať bábiku? Môj má tiež 5 v škôlke sa s kamarátkou hrajú na rodičov ona varí on uspáva bábätko 😀 veď čo sa za mladí naučí 🙂

autor
26. nov 2021

@julka828 aj môjmu mužovi sa to zdá divne, mna to pobavilo ale nevidím na tom nic zle :D

jana005
26. nov 2021

Áno,kúpila by som. Aj ja som môjmu kúpila,keď mal štyri roky.
Mal dve staršie sestry,tak chcel aj on.
Teraz má deväť a už vôbec nevie,že sa niekedy hral s bábikami

lenka1993
26. nov 2021

Je ak baby Born chlapček 🙂

nafka0483
26. nov 2021

A co je na tom divne? Chlapec sa nemoze hrat s babikou, nemoze sa hrat na ocka a starat sa o babo? Nemoze sa hrat v kuchynke, nemoze kocikovat?

To sa potom podla muza ani nebude ucit varit, ani piect nebude moct? Ani pbsluhovst pracku, vediet umyt riad, upratat?

A potom bude od zeny ocakavat ze vsetko to urobi len ona? Ci uz zazracne ked dovrsi napr. 18 rokov tak uz taketo veci bude "moct" robit?

nikpa
26. nov 2021

Áno, aj náš má bábiku 🤷

sasesoe
26. nov 2021

Mam dievca i chlapca, casto sa hraju spolu - s babikami, kuchynkou, autami, dinosaurami,... je to obdobie, patri to k veku.... je pravdepodobne, ze raz z neho bude otec a potom sa bude starat o "zivu babiku" 🙂

miroslava21
26. nov 2021

Moj takmer 4rocny tiez pyta babiku. Tak akurat zvazujem. Maminky dievcat mozete nam aj daku odporucit, mam starsieho syna tak ja vobec nesledujem dievcenske hracky. Nie prilis drahu, nakolko neviem ci nakoniec bude mat uspech 😉

pralinka25
26. nov 2021

ano moze sa hrat na otecka. neviem co to chlapi furt riesia.
a ak veri na jeziska o to skor. je to len obdobie. babika este nikomu orientaciu nezmenila a ak by aj mal inu tak ani to ze ju nekupis to nezmeni.

bu1bu
26. nov 2021

Áno kúpila. Moja päťročná chce od Ježiška autodráhu a auto na diaľkové ovládanie, aj ho dostane a nie nebude ružové... Podľa logiky tvojho muža by mi to malo byť čudné, nie nieje...

vso10
26. nov 2021

Kľudne by som kúpila (respektive aj som kúpila). Myslím si, že to môže podporiť a pozitívne ovplyvniť jeho budúci vzťah a starostlivosť voči jeho budúcemu bábätku. Raz (snáď) aj on bude tato a asi tiež bude chcieť ponosit bábo v šatke, alebo pritúliť <3 časom ho to prestalo baviť. Taktiež malý pomáha s domácimi prácami (predškolák, vynosi riad z umývačky a pod). Tiež to raz môže ovplyvniť jeho budúcnosť a to ako bude upratovať svoju domácnosť. Nechcela by som, aby z neho vyrástol lenivec alebo neschopný postarať sa o seba, prípadne aby nechal všetko na ženu... 🙂

jahodka11
26. nov 2021

ano,kupila by som... 5rocny uz naozaj vie,co chce 🙂 napr aj moj starsi syn ma velmi rad deticky a je taky citlivy, a ked po nej tuzi, nevidim problem

saxana000
26. nov 2021

Ved je taka babika aj chlapcek akoze v modrom obleceni a s pindurom place a cika rovnako.inac je to super na motoriku nauci sa zapinat gombiky obliekat a vyzliekat
A nasa mala napriklad chce strasne mcqeena na ovladanie. A dinosaurov a auticka a vlaciky bezne preferuje pred barbinami.
Kludne mu ju kup v skolke sa s tym aj tak stretne..
Pametam si ze ked mala nastupila do skolky s kocarikom behali vyhradne chlapci lebo im to bolo vzacne..
Raz som bola v draciku a asi 3 rocny chlapcek plakal pred barbinami ze chce Elzu tato ho tahal k autodraham a on chce Elzu on chce Elzu tatinko nic ine si uz neprosim iba tuto Elzu..no tak mi ho bolo luto a tiez to ten tato volajako nevedel pochopit..

victoriab
26. nov 2021

A prečo nie? Rodina je mama a otec - t.j. každé dieťa ma dvoch rodicov, ktori sa o neho staraju. Otec sa o dieta nestara? Ja som zvažovala mojmu kúpiť na vianoce kocik. Kamoška kupuje malej autodrahu. Podla spravnosti by nemala, ved my zeny auta nepotrebujeme, nejazdime, nesmi nas bavit. Toto kto deli hracky na zenske/muzske? Preco by tvoj syn nemohol krmit a ukladat babiku do postieľky? A preco by niekoho dcera nemohla hrat s autickami preteky formuly 1? Je to niekde napisane? Jejha fakt sa uz zobudme a zacnime zit v tomto storoci. Potom to tak aj v tejto republike vyzerá cele, ze nevieme kde je sever....

rachelkk
26. nov 2021

Áno kúpila 😊😊😊

petulda333
26. nov 2021

Jasne,syn sa hra so sestrou,aj kocikuje

sense
26. nov 2021

Áno, moja dcéra mala aj autíčka aj náradie atď, teraz sa hráva s vláčikom, kkamaratkim mal dokonca aj kočík, teraz ma chlapec 11 a je ma iné záľuby ako babiky

klip0
26. nov 2021

Kúpila a sú aj bábiky chlapci. Aj baby born aj baby anabel majú aj chlapčeka.

janulik2008
26. nov 2021

Neter keď mala 3 roky dostala od Ježiška veľký kombajn John Deere 😀

ivka21
26. nov 2021

Ja som sa ako dievča hrala viac s autíčkami formulkami a som tiež normálna (páčia sa mi výhradne muži). Syncekovi babka dávala tiež bábiku ako pred prípravu na braceka

simona92101
26. nov 2021

@janulik2008 moja 2.5 r dcerka miluje traktory,kombajny,vlaciky,auta a cisterny 😃😃 svokor jej urobil sukromnu prehliadku druzstevnych strojov a dokonca sa vozila na kombajne- dlho o tom rozpravala.babiky ju vobec nezaujimaju,a tak si na vianoce zelala hasicke auto a vlacikovu drahu 😃
Autorka- kludne by som mu ju kupila ak si to zela 😉

cimage
26. nov 2021

Kludne, ja mam dceru co ma babiky, kocik, ale hra sa s autami, vlakmi, dinosaurami. Chlapec sa kludne moze hrat s babikou. Preco by to malo byt rozdelene, ze chlapci auta a dievcata babiky? Kazdeho bavi nieco ine.