ahojte baby kupilla niektora z vas lacnejšiu verziu korytnačky pre dieťatko na spanie? original stoji cca 30€ a našla som aj za 10, rada by som vedela vaše skusenosti, dakujem 😉 rada by som ju dcerke objednala
ja som ju kupila cez zlavy dna, tusim nejakych 8,- stala, pekne svieti, meni farby a aj melodie, sice hudba tak ako prispevok vyssie taka zvlastna, sumenie vody a take, no ale nam to pri uspavani zatial nepomohlo, tak zatial korytnacka caka v skrini 😉
ahoj, my mame bez zvuku a staci to. su tam 3 farby + mix meniacich farieb. maly bez toho ani nezaspi 🙂
mozno zozenies aj na bazare, verim, ze po case to omrzi a len zavadzia...
Neviem ako myslíš originál ja som to kúpila z internetu a nezdá sa mi že by to bola nejaká kópia, možno v drahých obchodoch ju majú moc nad cenu. Ja som ju kúpila čo sa mi stránka na fc ukázala odtiaľ som objednala hraje a krásne svieti malá ju má veľmi rada a krásne to svieti aj hraje viac melódií dá sa to tam prepínať aj svetla si môže nastaviť ako ona chce. My sme s ňou veľmi spokojný a aj s poštovným možno vyšlo do 13e Raz som pozerala mali aj iné zvieratká okrem tej korytnačky ... Neviem teraz nájsť tu stránku možno sa mi ju podari nájsť ...
Ja som kupovala z mimibazaru za cca 10 eur, popravde som bola veľmi sklamaná. Pri hraní dosť chrčala, všade po bokoch sa odliepala a viselo z nej lepidlo. Jediné, čo bolo pekné, tak chválim to, ako svetielkovala. Dcérke sa tie chrčiace melódie nepáčili a ani sa jej nedivím. Tak tiež neviem, či je nejaký "originál" a nejaká nepodarená napodobnenina.
je to hlupost ...... mozno bez hudby to ma zaujimavy efekt......... ale rozhodne to neuspava ani neukludnuje.......... dalsia raroha do detskej izby..........
tak skusim aj ja objdenať tu lacnejšiu, a hadam zaujme, a ked nie tak mi nebude luto že som dala za nu 10 a nie 30, a ked tak ju podarujem 😉 dakujem dievčata 😀
@miky771my mame teda lacnejsiu verziu, ozaj neviem aky je rozdiel, ci chce iba niekto zarobit alebo ozaj je nejaka kvalitnejsia. No kupovala by som bez tej hudby
ja som kupovala asi pred rokom za nejakých 10 EUR, myslím, že to bolo cez mimibazar. Naša nehrá, ja som hraciu ani nechcela. Svieti 3 farbami, ktoré si vieš nastaviť, (zelená, modrá, červená) a dá sa nastaviť aj také jemné blikanie. Mne, aj synovi sa páči.
niekto spominal že ta hudba sa da aj vypnuť , tak už som objednala uvidime ked to pride, ani pre mna hudba nemusi byť, ja si vyhladavam cez heureku a su tam aj recenzie na obchody
@miky771 Ja mam tu drahsiu b cloud, kvoli tomu, ze viem keby nieco mozem ist reklamovat...jedna baba tu uz tieto korytnacky riesila...ja to napr. beriem tak, ze pokazit sa ti moze z obchodu i z netu, ale koho na nete potom budes nahanat, ked nie je vsetko ok... musim zaklopat nasa funguju uz na jedny baterky 9 mesiac a v poho 🙂 🙂 dostali sme na vianoce 🙂
mama ju kúpila pre syna, ale je zatvorená v skrini hudba je príliš hlasitá na zaspávanie, nedá sa stíšiť, stála cca 10 eur
kúpila som pre krstnú dcérku, mala vtedy 6 rokov a zbožňovala to.... aj dnes si sem-tam zapne, a to sú už 3 roky dozadu.... a pred mesiacom som kúpila aj vlastnej dcérke, ona már 2,5 roka a tiež to zbožňuje.... dala som za to tuším 8 €, melódia je taká elektronická, ale dá sa....
Ahojte, musím sa pripojiť k téme. My sme tiež objednali, ale hviezdnu korytnačku originál značky Cloud B. Viem že originál je drahší, ale ja by som teda čínske výrobky nekupovala, lebo tam nemám istotu čo sa týka bezpečnosti detí, nehovoriac o kvalite. Zo všadiaľ človek počúva, koľko škodlivých vecí je z číny a aké škodlivé materiály pre deti používajú. Takže som k týmto veciam trochu skeptická. Okrem toho na ňu máme záruku 4 roky, čo pochybujem že na tie čínske napodobeniny niečo také existuje 😀 😀
@5stevka prosim ťa kde by som to mohla kúpiť?
ahojte, darujem ju, u nás už sa nepoužíva
My sme kupovali cez zľavomat len svietiacu, nechceli sme hraciu, a vydržala nám 2 týždne, zrazu prestala fungovať:(. A komunikácia s predávajúcim 0bodov.
Dcera sa pri tejto korytnačke naučila zaspavat uplne sama ked mala cca 14 mesiacov. Svieti jej, bez blikania a bez hudby, teda aby nemala v izbe tmu...Dnes zaspi (3 roky) aj bez nej, no obcas ju napadne ju pustit.
My mame z Lidlu (nepamatam cenu, ale do 15eur) tiez nam svieti alebo blika, a to nasej malej uplne staci. Nepotrebujeme ziadnu hudbu. Sama si ju pusta, ked ide spinkat. 😉
Ahoj ja som ju kupila na mimiaukciach za cca 6 e hra 4melodie jednou z nich je titanic. Svieti cca 45 minut. Mam ju 3 rok kopec padov dve stahovania a je ako nova
@miky771 ahoj;) my sme jz mali..darovala nam ju svagrina...tusim ze stala okoko tych 10..lebo sa nam pacila ked sme boki u nej a potom jej syncek nam ju dal;);) bola som velmi spokojna..mne sa pacili aj tie melodie nahodou..az..nam prrstal ist zvuk..sa tam odpojil taky ten kabkicek..a ja sikovna isla opravovat,ale uz nezlozila;( kiezby som nebola taka chytra..no a som myslela ze si este objednam..ale potom sme kupili v draciku taku gulu..okolo 30 e stala..no alee...neni som s nou tak spokojna ako s tou korytnackou..takze odporucam..urcite by som si ju este objednala..
Dievcata, mate link na tu stranku na FB, kde ponukaju tu korytnacku?? Ak ano, prosim, poslite mi. Vdaka.tiez ju chcem kupit dcere na Vianoce 🙂
U nás je to super využitá vec.....no my nemáme hraciu, ja som mala podmienku, že nesmie hrať melodie....buď len svieti alebo mení farby.....máme ju už štyri roky....najviac sa osvedčila modrá obloha. Stála okolo 12 eur.
na uspavanie 0bodov...moje deti skor rozrusi pred spanim, zacnu sa salit, jacat,smiat... na uspavanie absolutne nie 🙂 @miky771
@tamina969 máme ju zo stránky pexi, na výber ich tam je veľká kopa - svietiace, alebo aj hracie. My máme túto pexik.inshop.cz/hry-a-hracky/hracky-pro-klidne-usinani/hvezdna-zelvicka-fialova?=997, ale nájdeš tam aj lienku, autíčko a tak. No nám práveže pomáha, pretože decká majú trochu problém s tmou a musela som nechávať zapálené svetlo vo vedľajšej izbe. Inak nám liezli do postele a nechceli spať v izbe
Ahoj mne ju kupila kamarátka.najprv som ju uvidela u nej je pekna hra melodie,sice take zvlasne ale hra,tak ju kupila aj mne u cinaka myslím za 8 ci 9 eur.hra svieti prepina farby rychlost...nam staci...tolko padov o zem co prezila tato by asi ta drahsia neprezila...takze za mna dobra skusenost som spokojna