Suchý bazén s loptičkami

luccckac
14. jún 2021

Ahojte, ja len taká otázočka, pre tie z vás, ktoré máte suchý bazén s loptičkami doma, uhrajú sa v tom detičky? Či ich to po po chvíli omrzí? 🙂 Ďakujem za vaše postrehy ;)

balkica
14. jún 2021

My sme to mali a deti sa tam vedeli zahrat. Ale najlepsia hra bola vzdy sediet dnu a po jednej lopticke vyhadzovat von 😂

maris5
14. jún 2021

@balkica a mama potom upratuje a nadava si, ze co to mala za blby napad. 😂

selu11
14. jún 2021

Ahoj, no jasné je to jedna z najlepších hračiek doma. Keď príde návšteva s deťmi má najväčší úspech. Malá tiež veľmi rada loptičky vyhadzuje ale rovnako rada ich potom aj zbiera tak za mňa super 😉

luccckac
autor
14. jún 2021

Ďakujem ženy a ktorý doporučujete?

selu11
14. jún 2021

@luccckac My máme Kiddy Moon, cez dva roky. Už sme ho aj niekoľko x prali a stále je ako nový. Loptičky zatiaľ tiež bez ujmy, ani jedna nepraskla.

evkamotka
14. jún 2021

Davam im to do obyc nafuk bazenika, v ktorom sa v lete kúpu. Naco dalsiu rarohu ;)

sense
14. jún 2021

Moju to nebavilo...

balkica
14. jún 2021

@maris5 ale naucili sa,ze treba potom upratat, a aj to ichje celkom bavilo 🙈😂 Ale uz menej 😂😂

oblecenie99
14. jún 2021

@luccckac kedy ako, ale áno, zahrá sa v tom.. Vyhadzuje Loptičky po jednom 😀 ja pozbieram tri, on 5 vyhodí.. Ale zabaví ho chvíľku. Ja som ako Monica z Priateľov, už sa mi stalo, že som v noci vstala z postele, lebo som vedela, že dve sa zatulali niekde pod gauc a nemohla som spat, kým ich nevytiahnem, čiže keď si tiež podobnej povahy, tak odporúčam zváženie kúpy 😀

rora
14. jún 2021

U nas sa to osvedcilo 1 den, potom to dalsi rok len zavadzalo a lopticky som zbierala po vsetkych izbach. Pri druhom dietati som uz taku somarinu nespravila.

ivula0807
14. jún 2021

My máme, dcéra ho dostala na svoje prvé narodeniny. Využívaný bol v podstate stále, veľmi rada sa v ňom hrala a doeraz (a o má 3 roky) sa v ňom rada hrá. Už ten bazén aj tak vyzerá :D

domak2
14. jún 2021

Vydržala som mesiac. Keď som potom vyberala lopticky aj z práčky, tak som to spakovala a darovala ďalej 😅