Ahojte, ja len taká otázočka, pre tie z vás, ktoré máte suchý bazén s loptičkami doma, uhrajú sa v tom detičky? Či ich to po po chvíli omrzí? 🙂 Ďakujem za vaše postrehy ;)
Ahoj, no jasné je to jedna z najlepších hračiek doma. Keď príde návšteva s deťmi má najväčší úspech. Malá tiež veľmi rada loptičky vyhadzuje ale rovnako rada ich potom aj zbiera tak za mňa super 😉
Ďakujem ženy a ktorý doporučujete?
Davam im to do obyc nafuk bazenika, v ktorom sa v lete kúpu. Naco dalsiu rarohu ;)
Moju to nebavilo...
@luccckac kedy ako, ale áno, zahrá sa v tom.. Vyhadzuje Loptičky po jednom 😀 ja pozbieram tri, on 5 vyhodí.. Ale zabaví ho chvíľku. Ja som ako Monica z Priateľov, už sa mi stalo, že som v noci vstala z postele, lebo som vedela, že dve sa zatulali niekde pod gauc a nemohla som spat, kým ich nevytiahnem, čiže keď si tiež podobnej povahy, tak odporúčam zváženie kúpy 😀
U nas sa to osvedcilo 1 den, potom to dalsi rok len zavadzalo a lopticky som zbierala po vsetkych izbach. Pri druhom dietati som uz taku somarinu nespravila.
My máme, dcéra ho dostala na svoje prvé narodeniny. Využívaný bol v podstate stále, veľmi rada sa v ňom hrala a doeraz (a o má 3 roky) sa v ňom rada hrá. Už ten bazén aj tak vyzerá :D
Vydržala som mesiac. Keď som potom vyberala lopticky aj z práčky, tak som to spakovala a darovala ďalej 😅
My sme to mali a deti sa tam vedeli zahrat. Ale najlepsia hra bola vzdy sediet dnu a po jednej lopticke vyhadzovat von 😂