Ahojte,
chcem detom cez kupit subor 150 alebo 300 hier (ide o spolocenske stolove hry), avsak na nete je viac firiem, ktore ich vyrabaju.... mate s niektorou sadou konkretne skusenosti? myslim hlavne kvalitu materialu (aby napr. domino nebolo z kartonu ale z plastu alebo dreva, aby herne plany boli hrubsie a neroztrhali sa lahko...) dakujem
kupili sme 150 hier a je to somarina, je tam myslim 8 hernych planov, figurky ako na clovece, figurky na sach (figurky vyuzitelne na viacerych hernych planoch) a mikado. teda cca 9 zakladnych hier, ktore su modifikovane na pocet 150 len malou zmenou v pravidlach. vyuzivame az 3 hry: mikado, damu, clovece.
pokial si rozhodnuta a ide ti len o kvalitu, myslim si, ze cenovy rozdiel je len v znacke, nie v kvalite kartonu. Velmi by som to nieriesila, len by som vylucila tie, ktore sa ti zdaju nezvycajne lacne.
ahoj, ja by som subor hier uz nekupovala.. je ot zbytocne 150 hiera sa aj tak nebudu hrat.. radsej par a fakt dobrych. aspon nase deti to postracali a hrali sa s tym minimalne