Sú zlaté detské šperky vhodný darček pre 7 ročné dievča?

martuska111
18. jún 2013

Ahojte, chcem sa vás opýtať, čo si myslíte o zlatých šperkoch, konkrétne náušniciach s lienkou pre malú 7 ročnú slečnu? Je to vhodný darček alebo nie? Chcela by som dcére podarovať niečo pekné a hodnotné a cena sa mi zdá celkom fajn...

http://izlato.sk/zlato/dievcenske-nausnice-lien...

sympa1
18. jún 2013

@martuska111 a prečo nie? Ved od narodenia nosia zlate nausnicky dievčatá a vekom im treba väčšie dokúpiť . Moja dostala ked nastupovala do školy nove zlate nausky

sissy27
18. jún 2013

@martuska111 zlatý šperk áno, lienky nie... teda záleží od konkrétneho dievčatka, u mojej malej by si s lienkami neuspela ani v 7 rokoch, teraz v 10 by prenádherne pretočila očami 😅 ak ich aj teraz nosiť bude, tak o chvíľu budú pre ňu príliš detské a predsa len je to zlato, má to nejakú hodnotu, tak škoda toho aby ležali niekde v šuflíku...
ja by som skôr niečo na tento spôsob https://www.google.sk/search?q=náušnice+z+biele... aj čo sa zapínania týka, u nás sa pri tých prepichovačkách večne strácali tie zadné štuplíky...

martuska111
autor
18. jún 2013

Ja jej to chcem kúpiť za vysvedčenie. Celkom sa jej darilo...

nivi
18. jún 2013

zlate nausnicky su v pohode pre malu slecnu ale tie lienkove co ja viem to on atake sama si vybrala? lebo ak nie moja by sa veru tomuto nepotesila.
teraz je kopec krasnych nausiek

mummy01
18. jún 2013

@martuska111 mojej skoro 7 rocnej by sa lienky zasa velmi pacili 🙂 ale prepac,nieje to prilis velky dar za vysvedcenie? Ja by som skor na narodky kupila....

sissy27
18. jún 2013

@martuska111 mne sa viac tie druhé, s čisto bielymi kamienkami a cena neviem, to už ty musíš vedieť, koľko si ochotná investovať... a nerozmýšľala si nad chirurgickou oceľou? cenovo super, krásne veci, a aj vydržia... a keď sa náhodou stratí (čo pri takýchto drobcoch je raz dva), tak to tak "nebolí"

maznacik007
18. jún 2013

@martuska111 pre prvacku taky darcek za vysvedcko ... ja teda neviem ... mam 10 rocnu a nosi skor take tie rozne nausky co sa daju dnes kupit ako rucne robene na sashe napr. ma ich takmer plny stojan... s takymito nauskami by ma vysmiala ..a tiez si myslim ze je to zbytocna investicia aj tak ich mozu stratit a tak ... a tie lienky su uplne detske...

mne sa napr. pacia tieto nausky
http://www.sashe.sk/zzuzzi/detail/motylik-na-ma...
http://www.sashe.sk/zzuzzi/detail/cukricky
http://www.sashe.sk/zzuzzi/detail/praskackove-z...

podla mna je to vhodnejsie pre taketo male paradnice...

martuska111
autor
18. jún 2013

Tak myslím si, že keď bude mať zlaté, tak si ich môže odložiť aj do budúcna a zase nebude ich nosiť kade tade, aby ich stratila, to je jasné... 🙂

martuska111
autor
18. jún 2013

@mummy01 Neviem, ale zlaté náušnice sú pre ňu dovbré aj ako investícia... Dnes sa kupujú aj drahšie dary ako tablety, počítače a telefóny... A majú aj lacnejšie v tom zlatníctve iZlato, 9 karátové zlato...

prasiatko30
18. jún 2013

@martuska111 ono dobra reklama - aj teba najdeme v klenotnictve

martuska111
autor
19. jún 2013

@prasiatko30 Celkom určite, ale iba nakupovať 🙂)) Ja pracujem ako administratívna pracovníčka v jednej firme vo Zvolene... Iba som sa chcela poradiť... Za rady ďakujem...Ostatné ignorujem.

klincek
19. jún 2013

@martuska111 ahoj, tie nausnicky su nadherne, ale mozno skor pre mensie dievcatko - moje baby by ich obdivovali teraz (2r.). 7r. slecne by som kupila uz trosku nieco dospelackejsie..mohla by ich dlhsie nosit, aj by sa lepsie kombinovali. nap. tie linky od sissy sa mi pacia, ale urcite bude dost siroky vyber aj inde.

janinah
19. jún 2013

prváčke za vysvedčenie? my sme v deň vysvedčenia zašli do cukrárne na koláčik 😉 čo jej potom budeš kupovať k 18tke,maturitám...? a ak už,tak by som dala na výber,či sa jej páčia,súhlasím s názorom predo mnou,že sú dosť detské na jej vek,nebude ich predsa nosiť len rok...

aliza
19. jún 2013

@martuska111 ahoj. Ja by som sa opytala dcerky, ci sa jej take pacia. Moja ma 8, ale uz par rokov kupujem nausnice, co sa jej pacia. Mojej sa tiez pacia taketo detske, teraz ma zlatych delfinikov 🙂, ale nie vsetkym 7 rocnym sa pacia taketo detske. Ak sa dcerke pacia, nevidim dovod, preco by si jej ich nemohla kupit. Absolutne nerozumiem komentarom, ze je to drahy dar za vysvedcenie a podobne. AKoze sorry, ale do toho absolutne nikoho nic... je to tvoje dieta, tvoje peniaze, tak rob, ako uznas za vhodne...a cena je v pohode 😉. Dcera mala aj drahsie, ale zial, jednu stratila. A na to treba mysliet, ze v tomto veku sa nausnicky casto stracaju. Teraz kupujem podstatne lacnejsie, sice zlate, ale aspon mi nie je luto, ked ich strati 😎

aliza
19. jún 2013

@janinah a co teba do toho? mas svoje deti, tak sa staraj o ne a nestaraj sa do druhych 😠 . Fakt nechapem taketo primitivne komentare.... 😕.

janinah
19. jún 2013

@aliza akonáhle tu niekto hodí príspevok,tak môže rátať aj s reakciami,ktoré sa mu nemusia páčiť,nič primitívne na mojom príspevku nevidím,mne sa skôr zdá primitívne komentovať tvojim štýlom 😒 akože čo mňa do toho? presne toľko,čo teba

hajajanka
19. jún 2013

@martuska111 A preco nie? Ked sa tvojej dcerke pacia a urobia jej radost, kup jej ich. Ukaz jej ich a ked bude suhlasit, nie je ziadna prekazka pre ich kupu 🙂 Ako prekvapenie by som to nevolila, pretoze nie vsetky 7-rocne slecny nosia lienky.

happygirl
19. jún 2013

moja 7-ročná by síce na lienky povedala jeeej, ale to by povedala aj na 10 ďalších úplne iných, keby som jej ukázala iba tie jedny jediné... 😀 😎 ak by som jej ukázala viacero typov, na98% by si vybrala iné... tiež sa pomaly chystáme zameniť náušky ale to ešte nehorí, má od malinka také nadčasové jemné z bieleho zlata, takže je to zatiaľ OK... odporúčam dať malej viacero na výber aj z nadčasovejších (nie len vyslovene detské motívy) 😉

martuska111
autor
19. jún 2013

@klincek ďakujem za radu... 🙂

martuska111
autor
19. jún 2013

@aliza ďakujem obzerám aj lacnejšie, už je v predaji aj 9 karátové zlato, takže ceny pôjdu trošku nižšie, ale veľmi pekne ďakujem... 🙂 si milá...

martuska111
autor
19. jún 2013

@janinah ďakujem za radu...

zuzicka322
Odpoveď bola odstránená
Zobraz