Ahoj,poraďte mi ,prosím ,nejakú dobrú stavebnicu pre 3-r. chlapčeka,aj kde ju kúpiť,potrebujem niečo,čo by ho fakt zaujalo a pohral by sa aj sám 🙂 Ďakujem.
lego veľmi nie,keď sa nám zapotroší jedna kocočka z lega a nebude ho môcť dostavať,tak bude revať ☹
joooj, ved to kupis velke lego kde je zo 200 kusov, par stratenych dielikov si ani nevsimne 😉 a musi byt stavebnica? Co takto autodraha cez celu obyvku? S mostikmi a prekazkami, k tomu nejake zavodiace auticko, ovladac do ruky a mas splneny sen nejedeneho chlapa 🙂
tal ja som jedine za lego,lego...da sa dokupovat a vydrzi roky,nema ostre hrany a je prisposobene veku dietata 😀
....aj nasa stavebnica CHEVA je dobra....neviem ci este to vyrabaju,je to podobne legu,len vacsie dieliky... 😉
jeden cas bola na trhu stavebnica co na lego uplne sedela,stala par korun no nazov si uz nepamatam to som este kupovala ked mal milan asi pat rokov.
no ta Cheva bola draha....okolo 1000sk,ale je tam dost dielov....my sme kupovali kazdy rok jednu krabicu a deti sa s nom zahrali stale,sak aj teraz ked niekto pride s detmi tak sa hraju....da sa vsetko mozne postavit... 🙂 fakt dobra vec pre deti.... 😉
jedine lego...je aj lego doplo, sú to väčšie kocky. na klasické lego sedia stavebnice Brick a Ligao. sú lacnejšie.
janinah, lego je ozaj super. nase dievcata sa s nim hraju od 2 rokov. mame creator, sice pisu od 4 rokov, ale da sa. akurat mne to nejde, nema zaklady z detstva 😀 ani som tomu neprisla na chut. tie zakladne sady nie su az take drahe a stratena kocka nechyba, tie specializovane su ine kafe, ale na to je este tvoj stevko maly, tam sa sklada podla navodu. a mozes dokupovat dalsie diely na rozne sviatky.
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
aj ja som za lego 🙂
maly bude mat o chvilu narodky a dostane lego.. ale nie duplo (to ma u starkych), ale uz klasicke.. aj ja si myslim, ze aj ked pisu od 4 rokov, je to v pohode, do pusy si nezvykne nic davat a vieme ich casom dokupit 🙂
urcite je v pohode aj marek sa hraje s normalnymi kockami a s bratmi 😀
Hlasujem za LEGO... Aj za DUPLO by som hlasovala, ale ak začínate len teraz so stavebnicou, tak už rovno LEGO. Vek na to má... 😉
trochu ozivim tuto temu ... dajte nejake tipy na stavebnicu pre 5 rocneho chlapca... lega a dupla mame doma vela, bavi ho, ale hladam nieco na uplne inom principe... s cim mate dobre skusenosti? dakujem
ja mám 3 a pol ročného chlapčeka, idem kupovať Merkur stavebnicu, ale mám to premyslené tak,že ocko poskladá-kedže je to jeho naj hračka z detstva a malý sa bude s tým hrať 😀 takže mám darček pre oboch 😀 😀 chcem asi merkur auticko...
a co SEVA? hravaju sa s nou vasi chalani?
takze seva, ano... vdaka
mne sa pacia take drevene domceky, walachia ... nemate ju niekto nahodou doma?
a inac, syna som sa pytala, co bude chciet od jeziska, a on ze buldozer s dvomi lyzicami, ktory bude za neho upratovat 😀 ... alebo auto na dialkove ovladanie ... takze som sa s tou stavebnicou asi sekla ☹
Suprové stavebnice ale sice pre trochu väčšie detúrence sú napr Zometool. Máme v aute Creator 3 a stále sa s tým hrajú keď cestujeme na dlhšie cesty. Zohnali sme tu:
http://kreativnehracky.eu
U nas vyhrava jednoznacne lego.Synovi sme kupili na narodeniny lego domceky .Cele dni si stavia rozne domceky ,auta atd.Sestra mu zase kupila na stranke www.funlega.sk lego tusim sa vola lovci duchov
( Ghostbusters 21108) .Super hracka aj pre dospelych.Odporucam
walachia
@janinah Guľôčkovú dráhu. Aj sa pritom naskladá aj sa zabaví aj musí trocha porozmýšľať aby to fungovalo. Z vlasnej skúsenosti www.drefkohracky.sk (napríklad🙂
lego? 😉