Mamicky,prosim poradte. Deti dostali stavebnicu SEVA 1. Velmi sa im zapacila,preto by som chcela este dokupit,lenze neviem ci mozem rovno skocit na SEVA 4-5,alebo musim zaradom kupit SEVA 2,3, aby sme mohli stavat, co ma na obrazkoch SEVA 4,5
Dakujem 🙂
@leilac jooj seva vďačná stavebnica aj pre drobcov, aj pre väčších, aj za rozumnú cenu 🙂. My máme doma asi 4 druhy sevy, ono je v podstate všetko to isté, len v každej tej sade máš pár kúskov naviac - iné dieliky, s ktorými môžeš napríklad prichytiť vlečku, alebo ten mlyn aby sa točil...Takže podľa mňa vôbec nemusíš ísť podľa postupnosti, lebo to sú určité sady a podľa náročnosti očíslované. Akurát škoda že k tomu nie je viac návodov že čo z toho môžete postaviť. Ja skladám podľa návodu - som vždy pyšná ako mi to ide 🙂 malý podľa svojich predstáv. Kráľovské kreslo, stonožka, wc, väznica a pod...
@leilac nie urcite nemusis kupovat aj 2,3 ak mas zaujem o 4,5. V kazdej su nejake ine dieliky ale vzajomne spolu nesuvisia, akoze daju sa pouzit navzajom ale nemoze sa stat ze ti v 4 chyba nieco z 2
@kvojtanikova
@zrka
@intrograla
dakujem vam velmi pekne 🙂
@leilac Joj niet za co, aj ja sa na tu stavebnicu chystam ;) uz som ju obkukavala v obchode ;)
To co je na obrazku na stavebnici, to by sa malo dat z nich poskladat . Pride mi divne, aby na skatuli mali obrazok niecoho na co potrebujes kupit dalsie dve stavebnice.