Ahojte maminky, viem že je veľa diskusií o hračkách pre deti ale nechce sa mi ich všetky študovať, tak sa chcem, spýtať, máte nejaké tipy na stavebnice pre chlapcov i dievčatá? Moji drobci majú šesť a tri roky, radi si stavajú ale už máme aj lego aj klasické kocky. Budú mať obaja narodky a chceli by sme im kúpiť nejakú novú stavebnicu. Povodne som plánovala, že im dokúpime novú sadu lega ale keďže sú to narodeniny, chcela by som pre nich nejaký spoločný nový darček, niečo čo ešte nemajú. Máte nejaké tipy?
nejaku vacsiu sadu z Playmobilu ? pre tento vek idealne pre obe pohlavia... nie je to stavebnica v klasickom zmysle, ale v kazdom pripade idelany spolocny darcek
pozri si www.tehlicky-pre-deticky.sk. Sú to také veľké kocky. Neviem teda koľko máte doma priestoru, my ich máme u babky v rodinnom dome ale decká ich úplne milujú. Stavajú z nich dom alebo bunker, prípadne sa predbiehajú, ktor ho skor zbúra 🙂
napriek tomu, ze su to narodeniny ja by som dokupila dalsie lego 🙂, viac kociek, viac sa moze stavat 🙂
A teraz su uzasne tie rozne lega, nasa ma 8 rokov, nedavno sme kupovali Lego Elves, to su draci a vily, cize aj pre chlapcov a aj pre dievcatka a aj ked som nebola nadsena myslienkou drakov pre dievca, tak teraz sa mi velmi pacia, su farebni a da sa s nimi uzasne pohybovat, ozaj je to pekne cast lega
Tiež máme dobré skúsenosti s playmobilom - chalani už majú hasičské auto, policajné auto a policajnú stanicu. Majú aj krásne hrady, kempovanie, zoo, školu, park,... určite si vyberiete
@slnieckostanka pozri si napr. Seva, robia aj army verziu pre chalanov,aj pre dievcata alebo si kupis klasicku,maju aj taky jumbo box