Spoločenské hry pre chlapca od štyroch rokov

cimbelina
4. dec 2021

Poradte spolocenske hry,ktore mali u vas uspech pre chlapca vek 4+

pleja
4. dec 2021

@cimbelina lupeznici, treba síce trochu rátať ale mu s tým pomôžete... Ináč mame obľúbené super hry, ktoré máme radi aj my, ale tie sú pre starších chalanov. A potom sa mi ešte páčila taka mačka a syr, išlo o to, či myš skôr v je komoru ako dôjde k nej mačka... Tu sme nemali a nepamätám si ako sa vola ale bola pre menšie deti. Videla som ju na stretnutí kde sa hrali spoločenské hry a páčila sa mi. Ja si rada čítam aj recenzie na zatrolene hry.

cimbelina
autor
4. dec 2021

@pleja Dakujem,s pocitanim nemame problem,to mu ide super😉

pleja
4. dec 2021

@cimbelina pozerala som aj tu druhu hru a volá sa MMM. Ak rad počíta a chcete pokrocit tak aj farma kde sa rozmnožujú zvieratká a za 6 zajačikov sa dá kúpiť ovečka, za 2 ovečky prasa a za 3 prasatá jedna krava apod., akurát môže prísť vlk a zožrať farmu 🙂. Zo začiatku by som hrala Light verziu bez vlka a líšky...

pleja
4. dec 2021

Na priestorovú orientáciu je aj klasické bludisko, ale to by som 2-3 roky ešte počkala. No a možno aj logik by bola fajn..

zuzzzka18
4. dec 2021

@cimbelina ovocny sad, je sice pisane tusim menej rokov, ale skor urcite nepochopil podstatu

cimbelina
autor
4. dec 2021

@pleja Dakujem,pozrem

mala_zabka
4. dec 2021

Dragomino, Plný Kurník, Příšerky ze skříně, Šibal Max, V kocke - moje prvé obrázky, moje prvé písmená... hry typu Človeče a pod. sú už prežitok komančovskej doby, kedy nič lepšie nebolo

cimbelina
autor
5. dec 2021

@mala_zabka Dakujem,ale clovecko mame radi😀

karmen118
5. dec 2021

4 ročná dcérka má rada tieto hry - Žraločia pochúťka, Skákajúci králiček, tieto Vianoce si zaželala Hladné prasiatko a páči sa jej aj Pani Pavúková - tak tú asi dostane na narodeniny a aj tie príšerky zo skrine vyzerajú dobre, takže aj tie jej mám v pláne kúpiť.

cimbelina
autor
5. dec 2021

@karmen118 Dakujem,pozrem