Ahojte mamicky, kupila som DVD Spievankovo, lebo som to niekde citala, ze sa to detickam paci. 😵 Sranda je, ze som nejako cakala, kedy zacnu moju 17 mes dceru zaujimat nejake rozpravky v TV, aby som si trosku porobila doma, co treba, alebo si len tak s nou oddychla, ked uz neviem co s nou trebars v zlom pocasi. Najprv ju to vobec nezaujimalo a teraz z nicoho nic sa do toho tak zblaznila, ze az... Ale uplne extremne, ze rano vstane o piatej a uteka k telke, nechce jest pri stole, ani umyt si zuby, ani sa nic hrat a ked jej to vypnem, vresti ako pavian a v kuse len Spievankovo dokola! Uz nam z toho celej rodine sibe...Uz takto ficime par dni, ale prestava sa mi to pacit a neviem, ci je to teda len nejaka prechodna faza, a mam ju nechat tak, alebo jej mam dat nejaky limit v ramci discipliny? (to bude teda horor)... Na druhej strane zacala si sama spievat aj uz vravi slovicka a tancuje, co predtym nerobila, ako DVD sa mi tiez velmi paci, ale to ako je z neho zhyponotizovana, to ma trochu strasi...
My sme taky meli Spievankovo obdobi, ale preslo. Ted mame Mickeyho klubik obdobi...😀
Uff, takze ak vravite, ze to URCITE prejde, som ochotna to nejaky cas vydrzat 😲 🙄 Mne uz sa o tom vcera aj snivalo, a to nesrandujem ...
@anazetka ahoj neviem,neviem či je dobre aby len sedela pri TV a cumela Spievankovo :( a aby aj pri tom jedla a tak nie je dobre... Lebo si zvykne a bude horšie ju potom naučiť... Treba určiť pravidla.. Najskôr vyčistiť zubky potom raňajky a az potom TV a to len na hodku a basta.. U nas to tak je
Poznáme aj my tiež fičíme ale som to stopla len dva krát denne doobeda Sievankovo 1 a poobede spievankovo 2 ale pri prvom DVD keď nám prišlo tak malý si to pustil 4 krát zasebou 😀 potom sme mali odmlku a teraz sme kúpili dvojku tak sme začali zas ale už striedmo ale aj tak sú zlatý ako si spievajú a mladší má 14 mesiacov už lala no zlaté 🙂
@katussamus hihi, presne aj moja zacala to lala z uvodnej pesnicky lalakat cely den hned ako prve 🙂
@anazetka ale musíte uznať sú to krásne a chytľavé pesničky a veľmi pútavo urobené, i keď niekedy sme z toho na prášky 😝
@anazetka aj nasme synovi sa to velmi paci 🙂 ale tiez je limit kedy si moze vybrat co chce pozerat a vtedy moze pozerat tv. mame znamych co dovolia malej len dva krat denne to pozerat tiez sa do toho zblaznila.hlavne po tom co boli na koncerte 🙂 na druhej strasne sa mi to jedna z tych lepsich moznosti co dieta v telke pozera. skus este chvilku pockat a postupne znizuj davku 😉
Ja sa pridavam k tym, ktorych dieta je "Spievankovsky maniak" 😀 Ale strieda sa to s Bambulkou (a najma bratrancom nakamerovanym). Aj u nas tieto spievankovsko - bambulkovske manie maju take fazy, ze raz fici jedno, potom to omrzi a zase druhe... Ale tesim sa, ze ide leto, budeme casto vonku, tak nebude tolko casu... U nas navyse, ked nejde DVD, tak mame "pre istotu" este aj CD Bambulka (pesnicky) a Detom (od M. Podhradskej a R. Canakyho) alebo Vanessku - takze psychiatria zarucena 😀
@xenia55 Stiahnutú z http://www.ulozto.cz/ 😉
U nas už tiez naštastie prešlo Sievankovske obdobie, teraz ficime na krtkovy a bambulke. V zime to bolo horsie ked sme boli zavrety doma, ale teraz je to uz lepsie často sme vonka tak tolko na TV nepozera. Inak ale tiež mi s toho už riadne šibalo 🙂 Čokolvek som videla tak som si začala spievať... Išiel vlak a ja: Ide ide vlačik aj ked nebol maly som mnou ....Čista psychiatria....
tak spievankovske obdobie sme mali aj my ale nam trvaloasi 2 mesiace v kuse uz sombola ztoho na nervy teraz to pustam malej ked si chcem rano este pospat lebo viem zesapri tom ani nehne 😀 😀 a alex fici na cars 1,2 a lokomotiva tomas ale aj to hadam prejde lebo uz sa mi maly smeje ked dabujem cely film 😀 😀
Spievankovkse obdobie sme mali aj my 🙂 zacalo to niekedy na jesen, teraz sme zmenili repeortoar a ide u nas Masa a medved 😉 ale piesne zo spievankova si pospevujeme stale a aj vie krasne na ne tancovat 🙂
@xenia55 my máme originál kúpený z nich stránky a to www.koncertypredeti.sk 🙂
@katussamus Tak spievankovo 1,2 mame aj my. Ale ja som sa pytala na Bambulku. 😉
@xenia55 joj prepáč to mi ušlo 😀 bambuľku máme stiahnutú z ulozto.cz prepáč 🙂
@katussamus Ok, dik. Ja zvycajne kupujem originaly. Kedze pracujem dusevne a vadi mi, ked si niekto kopiruje len tak. Ale v pripade bambulky budem musiet urobit vynimku. Novy original sa kupit neda.
Baby, dnes na FB mi prisla "sprava" od Spievankova, ze mozno uz coskoro sa zacne pracovat na dalsom DVD - jupiiii 😀 Vidina niecoho noveho... 😀
moj maly ma 15 mes. a ked mu to pustim, tak je ako socha 😀
dievcata od akeho veku odporucate spievankovo?
@anazetka Ešte si kúp Spievankovo 2 😉 😉 😉 😉 😉 Moja malá na tom frčala tak asi mesiac potom ju to omrzelo, teraz frčí na Bambuľke a Teletubies...
Snažím sa s ňou tráviť veľa času vonku, pokiaľ to ide, prípadne v deckom Centre, aby sa nedívala skoro stále na telku, doma sa ju snažím zaujať nejakou hrou, prípadne knihou, ale ako píšeš reaguje tak isto, prídeme domov a Bambuľka!!!!!! /Predtým to spievakovo/ - ešte zaberá že počítač prípadne DVD je pokazené /počítač vypnem vzadu a DVD zo zásuvky/ - inak sa nedá poradiť, len zaujať ju niečím iným a nepúšťať to vôbec, alebo každý deň len raz - nie je naškodu keď si trochu zatancuje a naučí sa pesničky - no ale tie očká sú tiež dôležité... 😉 😉 😉 😉