ahojte ma niekto tuto novu verziu nufka kde ma srdiecko cervene ? mam taku otazku pred tym sme pri prvej dcere mali toho prveho kde hral nostek a nebolo tam srdiecko a spiaval iba slovensky , dnes som v tescu kupila mojej druhej dcerke toho noveho nufka kde je to cervene srdiečko ,a je slovensko anglicky chcem sa opytat na tom prvom hrali pesnicky az do konca a tu na tomto len do polovice . je to tak vyrobene alebo som kupila pokazeneho ., dakujem za odpovede, chcem to dat ako vianocny darček dcerke . len teraz mam obavu ci nieje pokazeny ,.dakujem za odpovede,
treba ho zozadu otvoriť a vytiahnuť taký akoby papierik - plastovú poistku a je tam tiež gombíček na prepínanie
@viktoria12 ahoj aj my ho mame kupili sme ho predvcerom ako myslis ze do polovice? ani nas nehraje piesne az do konca ako ich poznam ja papierik je vybraty a aj na nozicke stlacime tu notu
kuknem tiez ten papierik az neskor lebo sme ho kupili tiez na vianoce, len som nechcela vyzerat ako blba keby som sla reklamovat dakujem kočky , už som sa zlakla ze som nekupila dobre . ani neviete ako som sa zlakla ,. dufam ze sa mala poteši.
@viktoria12 ako pisu maminky vzdau je papierik ktory povytiahnutim aktivuje celu hudbu. Je to robene kvoli tomu, ze ked v obchode stlacaju ludia aby to nevyhravalo cele hodiny 😀 😀 😀 😀 Pekne vianoce 🙂
to myslis toho hovoriaceho psika od Fisher Price, hej? Baby tu uz včera a dnes pisali ze treba vzadu nejaku poistku vytiahnut (nejaky kusok papiera) a bude hrat cele pesnicky 🙂 je tam vraj poistka aby sa nevybili baterky ešte v obchodoch ked ich ludia skusaju 🙂 ja som dnes tiez jedneho kupila ale ešte som sa na tu poistku nepozerala, odlozila som ho do skrine, ved to bude az pod strom 🙂 🙂 🙂 🙂