Sonic - Ježko hra na PS4

roselyn
11. jan 2025

Dobry den. Chcela by som sa spytat hlavne tych, co maju niektoru hru Sonica na PS4. Ktoru by poradili pre 7 rocneho chlapca? Ktoru maju a ako sa im hraje? Dakujem.

veverkaa2
11. jan 2025

@roselyn syn miluje Sonica. Na PS4: Sonic X Shadow Generations, Sonic Colours, Sonic Forces, Sonic Mania ( Plus), Sonic Frontiers. Syna bavili všetky

roselyn
autor
11. jan 2025

@veverkaa2 Vy mate tieto vsetky?

roselyn
autor
11. jan 2025

@veverkaa2 Ja by som mu chcela jednu hru na ps4 kupit, ale nevyznam sa v tom, ktoru vybrat. Hlavne, aby nebola tazka na prejdenie. Ale ani lahka, ze pre male deticky, aby ho bavila.
Bol na rozpravku teraz v kine Sonic a toez plus lego sonic 🙂

roselyn
autor
11. jan 2025

@veverkaa2 Ja sa na zaciatok rozhodujem kupit bud Sonic forces alebo Sonic Frontiers. Viete mi povedat aky je v nich rozdiel?
Je tam viac hier - prostredi - a si moze vybrat ktore prostredie bude hrat? Napr. ak level neprejde, tak si vyberie inu hru?
Dakujem za info.

veverkaa2
13. jan 2025

@roselyn Sonic Frontiers je taká ťažšia, iná ako iné Sonic hre. Sonic Forces je lepšia, má viac kapitol no ak neprejde level musí ten level prejsť odznova.

veverkaa2
13. jan 2025

@roselyn ešte je Sonic Origins Plus, tam je 16 hier: Sonic 1, Sonic 2, Sonic 3, Sonic CD, Sonic & Knukles, Story mode ...

veverkaa2
13. jan 2025

@roselyn tieto hry sú na jednom disku

roselyn
autor
13. jan 2025

Dakujem velmi pekne za vysvetlenie ❤

veverkaa2
13. jan 2025

@roselyn za máličko