ahojte mate niektora skusenosti s magisckym pieskom? kupila som dnes svojim detom a nahodne mi jeden pan povedal vraj sa niekto z jeho znamych s detmi s nim hral a stale ked sa s nim hrali ich bolela hlava a vraj obsahuje nieco skodlive, lebo vsade pisu ze je hygienicky a netoxicky a pod dakujem
@warholette
no dakujem za krasnu odpoved mozno som sa zle vyjadrila, ale je jedno kto to povdal ide mi o skusenosti nie rozoberat kto je doveryhodny
len pre uvedenie do spravnej miery toho pana poznam uz dlhsie a dobre, bolo to myslene ze nahodne sme sa o tom bavili a vtedy to spomenul, tak ak niekto ma osobne skusenosti budem rada dakujem
My mame kineticky piesok a je super. Dcera sa s nim hra skoro kazdy den a ja niekedy s nou a nikdy ma nebolela hlava, ani som nikdy nic take nepocula. Ved si sa mala opytat znameho odkial ma info
my mame cca 3 kila...mame to uz vyse 2 roky..maly sa hrava na zemi na deke,plus tam ma foliu..z tej sa to dobre zosypat naspat do nadoby...mame k tomu aj formicky priamo na to určene,ale aj obycajne pieskove....jediny problem je ked chce odbehnut na vecko,ci inde....ze to ma aj na sebe a popada to na zem,ak ho neoporasim predtym.
Ziadne bolesti hlavy sme si nevsimli..ani ja ani on.
ok dakujem no my zatial mame kilo ale zvazuje dokupit aj farebny k tomu 😉
Viem uz je to velmi dlho, ale momentane ma tema zaujima. AK ma niekto z vas ties bolesti hlavy velmi by ma zaujimal nazov produktu. Resp. Z kadial ho objednal.
ahoj. Podla mojho nazoru je vsetko v dnesnej dobe skodlive. Jedine ze to neni vhodne pre male deticky ktore by to mohli popapat alebo vdychnut a to je myslim si ze samozrejme.
V materskych skolkach sa takyto piesok vyskytuje casto a nemyslim si ze by mohol uskodit nejakym vaznym sposobom pod dohladom rodica. Pekny den.
@mamaaaaaaaaaaa Mas urcite pravdu, ze dnes je (skoro) vsetko skodlive. Lenze ked uz z toho boli hlava, tak asi to prekracuje hranice. Prave hladam recept na vlastnu vyrobu.
@sharon1 tak sme rozny ludia mna z toho hlava nikdy nebolela a myslim si ze by to ani ucitelky do skolky neschvalili 🙂 ale skus urcite su recepty ktore najdes na domacu vyrobu 🙂
Nejaky znamy jedneho nahodneho pana mal skusenost? To je doveryhodny zdroj 😉