Ahojte, uz som tu zalozila jednu temu ohladom kolobezky, ale teraz mam inu otazku. Kupila som dcere tuto kolobezku z Lidla, ale rozmyslam, ci nie je velmi tazka. Este sme nerozbalili krabicu, ale samotna krabica veru tazka je. Mate s touto kolobezkou skusenosti? Ide mi o vozenie sa po meste. Ja sama mam tazku kolobezku a veru po 100 metroch vozenia sa mam dost, tu kupu som uz olutovala. Rozmyslam, ci tuto z Lidla nevratit a nevymenit za nejaku lahku s malymi kolieskami. Vdaka
My sme mali najskôr takú maličkú z Tesca, ale potom sme už vymenili za väčšiu z Kauflandu, ktorá je zrejme veľmi podobná ako táto z LIDLa.
Tá väčšia je na jazdenie určite lepšia, ako tá s malými kolieskami. Nezdá sa mi, že by mala dcéra s ňou problémy pri jazdení kvôli hmotnosti. Akurát dole schodmi jej ju vždy odnesiem ja, to by bolo pre ňu trochu náročnejšie. Dcéra má 10 rokov a je skôr drobnejšia. Celkovo sme jednoducho s tou kolobežkou spokojní.
Je uplne dobra. Lahko sa na nej jazdi.nechapem ako mozes po 100 metroch dost? To nebude vahou kolobezky, ale nekvalitnymi loziskami, alebo vadnymi kolieskami.
@stanulienkat ano, asi mas pravdu, nieco s tou kolobezkou bude v neporiadku. Zatial to je jedina kolobezka, na akej som kedy jazdila, zislo by sa porovnat s inymi. Ale nemyslim, ze by to bolo mojou zlou kondickou 🙂
ako prvu kolobežku mali tiež takuto obyčajnu. teraz sme im kupili skladaciu micro kolobežku a je viac freestylova, ma male kolieska a nastavitelne madlo
Moja dcera ju tiez ma a lieta na nej ako drak 😄
vieš čo náš sused ma takú istú a tak na nej lieta, že by som nepovedala, že je nejakosi ťažká. no na druhej strane nejakú tú váhu mať musí, aby bola kvalitná a len tak sa nedolámala