Ahoj dievčatá,
rozmýšľala som nad tým, že už nechcem deťom na narodeniny kupovať ďalšie a ďalšie hračky a blbosti. (Nemáme to už ani kam ukladať) 🤦🏻♀️ Rozmýšľam, že im radšej prenajmem skákaci hrad alebo inú atrakciu na víkend. Čo myslíte? Ma niekto skúsenosť? Pripadne koho by ste mi doporučili? Prešov a okolie 😃
Ďakujem krásne 🙏
@luckastar neviem či by som sa ako dieťa práve tomu potešila, že nič nedostanem na narodeniny ale poskacem si na skalacom hrade.. veď celý víkend skákať určite nebudú .. tak ako písala pani nižšie, čo tak kúpiť trampolínu ?? Máte ju na trvalo. Prípadne dať deťom nejakú drobnosť a dať im peniažky na sporiaci účet ? Alebo im vymyslieť na víkend nejaký vážne zaujímavý výlet plný zážitkov
Náhodou, toto urobím aj ja. Chcela som už minulý rok, ale korona. Objednam hrad, zavolám kamošov a párty. Jedena malý darček s tortou a hotovo zážitok. Môj skákacie hrady mileje, takže úspech zaručený.
Susedia minule presne toto urobili a teda deti tam skakali az do tmy😅mne urobit toto rodicia na narodky tak sa asi od stastia a pychy zbesniem😂😂
myslim, ze super napad. Keby mame dom a dvor, keby toto spravim, tak na milion % sa decka zosaleju od radosti a budu stakat do polnoci.
A aký je rozdiel medzi trampolínou a skákacim hradom?
Ja zas rozmyslam ci nekupim skakaci hrad v lidli co maju
@henka123123 To je úplná blbosť, hneď sa to zničí, už mám doma 3. Na Profi skákaci hrad to nemá. Radšej dat 100€ a mať krásny zážitok pre deti, bez starostí. Tak dáš skoro tie isté peniaze a len to prekladáš celý rok po dome a ešte to zavadzia. Ja som vzala hrad od firmy Zabavka a mega spokojnosť, veľmi sa mi páčil ich systém a práca, ale určite sú aj ďalší šikovní dodávatelia na atrakcie ;) kým deti nevyrastu určite im zoberiem skákaci hrad aspoň raz do roka.
A kúpiť radšej trampolínu?