Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť overenú a cenovo dostupnú sedačku na bicykel pre 13 m dcéru? Chcela by som ju voziť pred sebou - medzi mnou a rúčkami. Prípadne aj to sklo/plast by som tam chcela pred ňu dať. Ďakujem
@erikaeb my máme tuto Urban iki. Dieťa sedí vyššie, nezavadzia tvojim kolenám pri bicyklovaní, preto som takú vybrala. Predtým sme mali inú a tá strašne zavadzala. Dá sa tam kúpiť aj adaptér na MTB bicykle, to myslím, že máloktorá sedačka má. Mám ju na predaj aj s tým adaptérom ak by si mala záujem 🙂
@sandokanka36 myslela som to kvôli muškam napr. Ja to nemám rada, keď mi vyletí niečo do oka alebo do pusy..
@erikaeb aj ja mozem odporucit Urban iki. My sme to sklo sice nemali, ale je to urcite fajn ak by nieco vletelo do oka ci pusy. Dokupovali sme ten drziacik/madlo, lebo synator chcel drzat riadidla sam 😀 Teraz sme uz vymenili za zadnu sedacku rovnakej znacky. Na prednu je v 2,5 roku uz velky.
Pri prednej pozor aj na nosnosť a ako sa upevni na tvoj bicykel, aby ti "nezavadzala". Mne to nejak neslo, takže mam vzadu
@zuzana9393 ďakujem za odporúčanie, pozriem ju. Ja mám sýto červený bicykel takže skôr nejakú červenú alebo čiernu sedačku budem pozerať, ale ďakujem
@erikaeb v pohode, ja len keby náhodou 🙂 a odpoviem aj na ďalší komentár, v predu príliš cítiš to ťažšie dieťa, horšie sa drží stabilita. Môj malý bude mať 2 roky a táto sedačka je stále fajn, ale premýšľam už o tej sedlovej. Ak túto predám, určite skúsim zohnať takú,akurát tie ceny ....🙊
Ja som dala dieta hned do zadu, nech mi nezavadzia, do hamax polohovatelnej. Ma vyssiu opierku, a dieta vie v pripade nevyhnutnej potreby aj pospat. Od zaciatku to miloval a nemusela som riesit pokracovaciu, dotersz sa v nej vozi
nedavaj pred nu nic, to je podla mna uplne zbytocne. ci z akeho dovodu to chces? ved na hlave bude mat prilbu, alebo teda mala by mat a na oci nasad okuliare. tak rychlo isto jazdit s nou nebudes, ze by jej vietor slahal do tvare.